Zsírleszívás

Életünk során sokunknak akad gondja a felesleges, lerakódott zsírpárnákkal. Szerencsésebb esetben a felhalmozódott zsírréteg sporttal és szigorú diétával eltávolítható. Akadnak azonban olyan testfelületek, ahol a mozgás és az egészséges táplálkozás sem segít.

Ilyen esetekben lép színre a plasztikai sebészet és a zsírleszívás, mely napjaink egyik leggyakrabban végzett testformáló beavatkozása. Nem véletlenül, hiszen azonnali, látványos és tartós eredményt kínál a problémára.

A zsírleszívás kiváló módszer a testkontúr finomításához, korrekciójához, a helyenként lerakódott, nem kívánt zsírfelesleg eltávolításához, karcsúbb vonalak eléréséhez.

Zsírleszívás
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A kezelést megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra. Egy teljeskörű állapotfelmérés során felmérjük bőrének állapotát és igényeit. Ezt követően az Ön igényeinek figyelembevételével javaslatot teszünk. Minden esetben hagyunk időt gondolkodni, valamint több személyes találkozót is biztosítunk annak érdekében, hogy biztos legyen a döntésében.

A zsírleszívás menete

A kezelés lényege, hogy a kívánt testrészen felszaporodott bőr alatti zsírszövetet vákuum segítségével eltávolítjuk. A beavatkozást altatásban végezzük, a műtét időtartama pedig jellegétől függően 1-2 órát vesz igény. A zsírleszívást követően rugalmas, megfelelő nyomást biztosító speciális kompressziós öltözéket helyezünk a műtéti területre.

A műtét utáni időszak

Az eredménye azonnali és látványos, a végső állapot pedig zsírleszívás után néhány héttel alakul ki. A zsírleszívás után egy éjszakát kell klinikánkon töltenie. Annak érdekében, hogy a műtét utáni időszak minél kényelmesebb legyen, másnap vízálló kötést helyezzük fel a sebekre. A gyógyulási idő alatt folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és rendszeres, ingyenes kontrollt biztosítunk Önnek.

A vibrációs zsírleszívás technika segítségével
a következő testrészekről távolíthatók el a zsírpárnák

Csípő Csípő Fenék Fenék Has Has Arc-toka Arc - toka Karok Karok Hát és az oldalak Hát és az oldalak Comb Comb Térdek Térdek Férfi mellkas Férfi mellkas Férfi mellkas

A zsírleszívás technikája

A vibrációs zsírleszívás (Power-Assisted Liposuction) az egyik legprecízebb és legbiztonságosabb alakformálási módszer. Az eljárás lényege, hogy a leszíváshoz használt vékony, szövetkímélő bevonattal ellátott kanülök, sűrített levegő segítségével 3 irányban vibráló mozgást végeznek és fellazítják a zsírszöveteket.

Nagyobb hatásfok

A manuális technikával szemben, a vibráció vezérelt zsírleszívással akár 30%-kal több zsír távolítható el, és a gyógyulási idő is rövidebb.

Hatékony technológia

A kontrollált gépi rezgés több apró, gyors mozdulatot biztosít, melynek segítségével a nehezen elérhető területeken is biztonságosan el tudjuk távolítani a felesleges zsírszöveteket.

Fájdalommentes, gyors, látványos

Az egyik legbiztonságosabb technika. Minimális a fájdalom vagy diszkomfort érzet, az eredménye pedig azonnali és látványos.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Kiknek ajánljunk a zsírleszívást?

Azoknak, akik az eddigi próbálkozások után sem találnak megoldást egy-egy testtájon lévő zsírpárna megszabadulására. Legyen az a nyak, a has, a derék, a combok, ezekről a területekről mind lehetséges a zsírleszívás. A zsírleszívást akkor a legjobb elvégezni, amikor már elérte a kívánt testsúlyt, de a kontúrjait még szeretné finomítani.

Csak a nőknek javasolt a zsírleszívás?

A tévhitekkel ellentétben nem csak a nők, hanem a férfiak is igénybe veszik ezt a kezelést. Nőknél általában a toka, a has, a csípő, a comb és a kar számít problémás területnek. A férfiak esetében pedig a toka, az elnőiesedett mell, a has és az ágyék.

A zsírleszívással helyettesíthető a diéta?
Nem. Fontos tudni, hogy a zsírleszívás nem alkalmas a fogyókúra vagy a diéta helyettesítésére. Elsődleges célja az alakformálás, nem pedig a tömegcsökkentés.  A beavatkozás során nem az eltávolított zsír mennyisége az elsődleges, hanem a létrehozott forma, a tökéletes és harmonikus arányok.
Mi várható a zsírleszívás utáni napokban?
A műtétet követően duzzanat alakulhat ki a kezelt területen, amely 5-7 nap alatt szívódik fel. Ennek megelőzése érdekében jegeljük a műtéti területet, és speciális nyomókötést alkalmazunk. A varratszedésre a kezelés után egy-két héttel kerül sor.
Mire kell odafigyelni a zsírleszívás után?
A zsírleszívás után kb. 4-6 hétig kompressziós ruházatot kell viselnie, amely segít abban, hogy bőre visszatapadjon, feszessé váljon, alakja karcsúbb legyen. A gyógyulási idő alatt folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, emellett pedig rendszeres, ingyenes kontrollt biztosítunk Önnek.
Mire kell figyelni a gyógyulás után?
A zsírleszívás önmagában még nem garantálja, hogy soha többé nem jelennek meg a felesleges kilók, hiszen az egészségtelen életmódnak, a helytelen táplálkozásnak, a mozgás hiányának előbb utóbb látható eredménye lesz. Azonban helyes életvezetéssel a zsírleszívás minden esetben meghozza a kívánt eredményt, a tökéletes cél elérése megvalósíthatóvá válik.
Az Ön esetében esetében a zsírleszívás jelentheti a megoldást?
Ez könnyen kiderülhet. Tegye meg az első lépést, és jöjjön el egy plasztika sebészeti konzultációra.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr