Karplasztika

A beavatkozás során célunk a fiatalosabb megjelenés visszaállítása. Ezt a testtájékot ugyanis még célzott tornagyakorlatokkal is nehézkes lefogyasztani, míg a feszesítéséhez egy nagyobb izommennyiség felépítésére van szükség A karplasztika során mi az Ön testének alkatához igazodó, feszes bőrű, vékony felkart fogunk létrehozni. A műtét lényege a karok alaki korrekciója.

A karplasztikát mi minden esetben személyre és problémás területére szabjuk. A beavatkozás segít Önnek, hogy karjai újra formásak és vonzók lehessenek, és ismét büszkén viselhessen ujjatlan pólót vagy ruhát.

Karplasztika
lépésről lépésre

Révész Plasztika vélemény

Többlépéses konzultáció

Különböző típusú karplasztikai beavatkozások vannak, amelyek különböző területeket képesek korrigálni. A Ön számára legmegfelelőbb plasztikai eljárás kiválasztásához először tehát egy több lépéses konzultációra lesz szükség, ahol az Ön plasztikai sebészével és esztétikai tanácsadójával át tudják beszélni, hogy pontosan milyen típusú beavatkozást ajánlunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra, a közös koncepció kialakítására, ezért a plasztikai sebészeti konzultáció nálunk akár 2-3 alkalmat is jelent. A várható eredményt fotókon is megmutatjuk.

Karplasztika, műtét

Egyéni adottságoktól függően a karplasztika során zsírleszívás, és szükség esetén a felesleges bőr eltávolítása történik. A karplasztikát minden esetben altatásban végezzük, melynek időtartama a szükséges korrekció típusától függően egy-másfél, esetenként maximum kettő és fél óra.

Műtét után

A combplasztikai műtétet követően általában a páciens egy éjszakát tölt a klinikán, ahol teljes nyugalomban és biztonságban érezheti magát, hiszen a plasztikai sebésze, tanácsadója és professzionális személyzet lesz végig a segítségére. A műtéti területet egy héten át nem érheti víz. Az operációt követően pihenés, illetve a műtéti terület jegelése és a kompressziós ruhaviselése javasolt.

A karplasztika
három előnye

Azonnali eredmény

A karplasztika eredménye azonnal látható, szembetűnő és látványos.

A testalkatához igazodik

A karplasztika eredménye az Ön testének alkatához igazodik. A vékony felkar biztosítja a fiatalosabb kinézetet.

Gyors felépülés

A műtét követő két hét után már fokozatosan visszatérhet a korábbi életritmusához.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Meddig kell kompressziós kötést viselni?

A kompressziós kötés viselését legalább hat hétig ajánljuk Önnek.

Mikor alakul ki a karom végleges formája?

A változás már közvetlenül a műtétet követő hetekben is szembetűnő és látványos lesz. A következő hat hónap során az Ön karjának kontúrjai azonban még tovább formálódnak. A külső hegek gyógyulási ideje szintén körülbelül fél év, míg a belső hegek mintegy kettő év alatt gyógyulnak be teljesen.

Mikor térhetek vissza a megszokott mindennapjaimhoz?

A felépülés első két hete alatt azt javasoljuk Önnek, hogy kerüljön minden megerőltető fizikai munkát és az aktív sportot. A karplasztikai beavatkozás után két hét elteltével térhet vissza fokozatosan a korábbi életviteléhez. Két-három hétig kerülnie kell a napozást, a szoláriumozást és a szaunát is. Figyelnie kell arra, hogy a műtéti területet ne érje víz.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr