Arcfeltöltés saját zsírral

A saját zsíros arcfeltöltés nem véletlenül az egyik legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárás. Magában foglalja az ép zsírszövetek leszívását a testnek egy másik részéből (akár egy problémás területről, például a combból vagy a hasból), illetve a megtisztított zsírszövetek átültetését az arc különböző területeire. Az arcfiatalításnak mondhatni ez nem csak a legbiztonságosabb, hanem a leginkább természetes módja.

A beavatkozás során célunk, a természetes, eredeti arckifejezése megtartása mellett a korábbi arcvonások rekonstruálása, a fiatalosabb megjelenés visszaállítása.

A saját zsírral való arcfeltöltés a legjobb választás Önnek, ha idegen anyag felhasználása nélkül, gyorsan szeretne éveket fiatalodni.

Saját zsírral való arcfeltöltés
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A saját zsíros arcfeltöltés előtt nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra, illetve egy közös koncepció kialakítására. A plasztikai sebészeti konzultáció nálunk ezért akár 2-3 alkalmat is jelent. A találkozók alkalmával részletesen felmérjük az Ön állapotát, igényeit, valamint minden lehetséges módszert részletesen átbeszélünk. Nagy hangsúlyt fektetünk az alapos vizsgálatra, a várható eredményt pedig fotókon mutatjuk meg, majd közösen beszéljók át az elvárásokat és lehetőségeket.

Az arcfeltöltés menete, műtét

A saját zsírral végzett arcfeltöltés első lépésében zsírleszívást végzünk valamely testrészről (alakformálást végzünk azokról a területekről, ahol esetleg zsírfelesleg van) altatásban az átültetni kívánt zsírszövetek kinyeréséhez, odafigyelve azok teljes sértetlenségére. Ez a zsír nem csak zsírsejteket, hanem regeneratív sejteket is tartalmaz, amelyek a körülvevő szöveteket is frissítik. A zsírszövetet ezután speciális módszerekkel kezeljük, megtisztítjuk, majd apró cseppek formájában injekciózzuk az arc különböző területeire, mint az áll, az arc, az orr, az ajkak és a szem környéke.

Műtét után

A saját zsíros arcfeltöltés után néhány órás megfigyelést követően hazaengedjük Önt és ezt követően már nyugodtan dolgozhat, és végezheti megszokott teendőit. Aznap, a vizsgálatot követően szóban és írásban is mindenre kiterjedő, személyre szabott tájékoztatást adunk Önnek. A műtét utáni gyógyulási időszak alatt a kötelező kontrollvizsgálatokon felül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és szükség esetén díjmentes személyes találkozót is biztosítunk.

A saját zsírral való arcfeltöltés
három előnye

Természetes, de látványos végeredmény

A saját zsírral való töltés teltebbé és kisimultabbá teszi az Ön arcát. Ez a legjobb megoldás, ha idegen anyag felhasználása nélkül törekszik a természetességre, és gyorsan szeretne éveket fiatalodni.

Magas elégedettségi arány

Az eljárást magas elégedettségi aránnyal végezzük, ezért nem véletlen, hogy növekvő népszerűségnek örvend. Egy 2017-es tanulmány 81 %-os elégedettségi arányról számol be a megkérdezett páciensek körében.

Mesterséges töltőanyag-mentes

Az eljárás során az Ön csípőjéből, a combjából vagy a hastájékáról származó, saját testzsírt használunk az arc feszesítésére vagy feltöltésére. Ezzel szinte teljesen kizárható az allergiás reakció esélye is, hiszen az arcba beültetett zsírszövetek az Ön testéből származnak.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Mennyi ideig tart a műtét?

A saját zsírral végzett arcfeltöltés folyamata mindössze 1–4 órát vesz igénybe. Három szakaszban történik, és a betöltött zsír mennyiségétől függ.

Milyen mellékhatásokkal kell számolni?

A műtét minimális duzzanattal és zúzódásokkal jár, és a gyógyulási idő is viszonylag rövid. Ön néhány nap múlva visszatérhet a napi szokásos tevékenységeihez. Az első napokban kerülnie kell a fizikai megerőltetést a véraláfutások kockázatának csökkentése érdekében. A gyógyulás viszonylag könnyen megy.

Mennyire nyújt tartós megoldást a műtét?

Az eredmények abszolút tartósak, miután az átviteli folyamat után beágyazódott a zsír. A betöltött zsír csak fokozatosan, hosszú évek alatt szívódik fel.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr