APTOS szálbehúzás

Arcplasztika, műtét és heg nélkül,
akár egy ebédszünet alatt

Az APTOS szálbehúzás segítségével műtéti beavatkozás és altatás nélkül is fiatalítható és feszesíthető az arc. Ezzel a módszerrel arcplasztikával összemérhető eredményeket tudunk elérni, az arc mimikájának megváltoztatása nélkül.

Az APTOS szálbehúzás során visszaemeljük a bőrt és a bőr alatti kötőszövetet, úgy hogy az arc mimikája nem változik. A kezelés hatására csökkenek a ráncok, az arc feszesebb és fiatalosabb lesz. Az APTOS egy vékony, szövetbarát szál, amely egyik oldalán kicsi, fűrészfogakra emlékeztető kapaszkodó karmocskák vannak. Ezek a behúzást követően összetartják a bőrfelesleget.

Ezen az eljárás hatékony eszköz azc arc azonnali megemelésére, és a bőr feszesítésére, ránctalanításra, továbbá serkenti a kollagénrostok termelődését, és segíti a regenerációt.

Ez a technika nagyszerűen képes helyreállítani a szemöldök az orca az áll alatti régió, és a nyak fiatalos kontúrjait. Emellett kiválóan alkalmas a toka kezelésre, és az arc aszimmetriájának korrekciójára.

Hogyan történik
az Aptos szálbehúzás?

Többlépéses konzultáció

Az APTOS szálkezelést megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra. Egy teljeskörű állapotfelmérést során felmérjük bőrének állapotát és igényeit. Ezt követően az Ön igényeinek figyelembevételével javaslatot teszünk. Minden esetben hagyunk időt gondolkodni, valamint több személyes találkozót is biztosítunk annak érdekében, hogy biztos legyen a döntésében.

Aptos szálkezelés

APTOS szálbehúzás helyi érzéstelenítésben történik, és 20-30 percet vesz igénybe. A beavatkozást előtt személyre szabottan kiválasztjuk a legideálisabb száltípust annak érdekében, hogy a legoptimálisabb eredményt érhessük el. Ez az eljárás alkalmas a bőr azonnali megemelésére, feszesítésére, ránctalanításra, emellett serkenti a kollagénrostok termelődését, így belülről is épül a bőr.

Egyszerű és gyors módszer, mely alig igényel felépülési időt.

Aptos arckezelés után

A beavatkozást követően részletes tájékoztatást adunk, hogy mire érdemes odafigyelni, emellett különböző bőrápolási tippeket kap, továbbá ingyenen kontroll vizsgálatot is biztosítjuk Önnek. Az APTOS szálkezelés eredménye azonnal látható, a végső hatást pedig 2-3 hónapot követően éri el. A kezelés hatása – a páciens adottságaitól függően – átlagosan 1,5 – 2 évig tart.

APTOS szálas beavatkozás

  • részleges és komplex arcplasztikával összemérhető arcfiatalításra
  • a szemöldökök megemelésére,
  • a szem alatti táskák csökkentésére,
  • középarc megemeléséra és formázására,
  • az ajak hangsúlyozására, formázására,
  • állkapocs kiemelésére,
  • a megnyúlt nyak bőrének feszesítésére,

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Az APTOS szálbehúzás helye a plasztikai sebészet területén

Az APTOS szálak behúzását egyedi, úgynevezett beszövéses technikával végezzük, amely egy új, innovatív eljárás. Azonban fontos hangsúlyozni, hogy maga a szálak alapanyaga jól ismert, több mint 25 éve alkalmazzák a plasztikai sebészetben. Az elmúlt évtizedekben 30 különböző száltípust, és 50 különböző behelyezési módszert fejlesztettek ki, ennek köszönhetően a beavatkozások teljes mértékben személyre szabhatók.

Az arcplasztika vagy APTOS szálkezelés való nekem?

A döntés minden esetben egyénre szabottan történik. Tegye meg az első lépést és jöjjön el hozzánk egy plasztika sebészeti konzultációra. Önnek nem kell azonnal dönteni. A személyes találkozó abban segít, hogy tiszta és egyértelmű képet kapjon lehetőségeiről.

A felszívódó vagy a végleges szálbehúzás a jobb?

Személy szerint a felszívódó szálat javasoljuk, mivel miután kifejtette a hatását, maradéktalanul felszívódik, eltűnik, így a szövetek teljesen egészségesek, érintetlenek maradnak. Az úgynevezett végleges szálak bár valamennyivel tovább tartanak, azonban ott maradnak és eltávolításuk, valamint bennmaradásuk sok esetben problémás.

Mennyire eredményes az APTOS szálas beavatkozás?

Az APTOS szálaskezelést követően az emelő hatása azonnal látható, a végeredmény pedig 2-3 hónap múlva teljesedik ki. A kezelés hatása – a páciens adottságaitól függően – átlagosan 1,5 – 2 évig tart

APTOS szálkezelés után lehetséges arcplasztikai beavatkozás?

A kezelés nem zárja ki a későbbi arcplasztika lehetőségét!

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr