Arcplasztika

A beavatkozás során célunk, a természetes, eredeti arckifejezése megtartása mellett a korábbi arcvonások rekonstruálása, a fiatalosabb megjelenés visszaállítása. A korrekciós műtét eredményeként Ön akár 5–10 évet is könnyedén letagadhat. Szemben a műtét nélküli arcfiatalítással, az arcplasztika hatása évekig tart.

Az arcplasztika lehetőség ad az arc középső és alsó részének, a nyak, a toka területének, vagy egyszerre több területnek a formázására. Az előzetes konzultációk során az általunk adott szakmai javaslat és az Ön igényei alapján kerül meghatározásra, hogyan és mely területek korrekciójára kerül sor. A végeredmény pedig egy minden mesterséges hatást mellőző, kipihent, fiatalosabb arc.

Arcplasztika
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A arcplasztikai beavatkozás előtt nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra, a közös koncepció kialakítására, ezért a plasztikai sebészeti konzultáció nálunk 2-3 alkalmat jelent. A találkozók alkalmával részletesen felmérjük az Ön állapotát, igényeit, valamint minden lehetséges módszert részletesen átbeszélünk. Nagy hangsúlyt fektetünk az alapos vizsgálatra, a várható eredményt pedig fotókon mutatjuk meg.

Arcplasztika, műtét

Klinikánkon az arcplasztikai beavatkozást hosszas előkészületi folyamat előzi meg. A műtéti ideje a beavatkozás jellegétől, az alkalmazott technikától, valamint a korrekció mértékétől függően 1-4 óra is lehet. Az áll alatti területen gyakran zsírfelesleg is jelentkezik, ilyen esetekben ezen a területen zsírleszívást is alkalmazunk.

Kombinált arcplasztika

A minél tökéletesebb végeredmény érdekében kombinált arcplasztikai beavatkozást is végzünk. Például a sajátzsír-visszatöltés más arcfiatalítási módszerekkel, ráncfeltöltéssel, endoszkópos homlokplasztikával, szemhéjplasztika és toka zsírleszívással kombinálható.

Műtét után

Az arcplasztikai beavatkozás után általában 1 éjszakás kórházi tartózkodás szükséges. Másnap, a vizsgálatot követően szóban és írásban is mindenre kiterjedő, személyre szabott tájékoztatást adunk Önnek. A műtét utáni gyógyulási időszak alatt a kötelező kontrollvizsgálatokon felül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és szükség esetén díjmentes személyes találkozót is biztosítunk.

Alig látható műtéti hegek

A műtéti beavatkozás helye az arc természetes vonalaiba esik, ahol a hegek szinte egyáltalán nem vehető észre. Csak a fül előtti metszés látható, azonban ez is a fülporc belső részén helyezkedik el, így az egyáltalán nem feltűnő.

Arcplasztikai
megoldások

Klasszikus arcplasztika Klasszikus arcplasztika Ennél a plasztikai megoldásnál a bőr alatti szövetet visszaemeljük a helyére. Az ún. „arctojás” megformálása, helyreállítása teszi lehetővé, hogy a kezelés által a bőr kisimuljon, újra telt legyen. A műtét során olyan metszést ejtünk a hajas fejbőr vonalában, a halántéktól kiindulva, ami a fül előtt halad el, majd láthatatlanul, a haj általi biztonságot nyújtó takarásba burkolózik. A metszés mentén az arc bőrét visszahúzzuk, aminek köszönhetően a ráncok kisimulnak, a felesleges, petyhüdt bőrt pedig eltávolítjuk. Arcfiatalítás PDO Arcfiatalítás PDO szálakkal Az egyik leghatékonyabb nem invazív arcplasztikai módszer a laza, megereszkedett bőrszövetek felemelésére és megfiatalítására. Ideális a kialakult mélyebb barázdák kezelésére. Az eljárás lényege, hogy arc mélyebb rétegeibe fonalat vezetünk, hogy az a mélyebb szöveteket megfeszítse és feszesen tartsa. A beavatkozás mindössze 30 percet vesz igénybe. A szálak biztonságosak, nem allergizálnak és biológiailag teljesen lebomlanak. Arcplasztika sajátzsír-visszatöltéssel Arcplasztika sajátzsír-visszatöltéssel A saját zsírral való ráncfeltöltés eredményeként a bőr visszanyeri természetes fiatalságát, a zsírban lévő őssejtjei pedig segítik a regeneráció folyamatát. Az arcfeltöltés során nagy mennyiségű saját zsír tölthető az arcba, ilyen módon megszüntethető a megereszkedett bőr. Észrevétlenné válnak a szem alatti karikák, szarkalábak, mély árkok, a szem körüli ráncok kisimulnak. Kiemelhetjük az arccsontot, megnagyobbíthatjuk az ajkakat. A zsírfeltöltés nem csak az idősebb korosztálynak ajánlott. SMAS Lift arcplasztika SMAS Lift arcplasztika Ez a műtéti módszer a bőr felső rétegeit és a mélyebben fekvő szöveteket érinti az arcon, illetve a nyakon. Abban az esetben javasoljuk ezt a technikát, ha az arc középső részén, valamint a toka tájékán enyhe a megereszkedés. Short Scar lift arcplasztika Short Scar lift arcplasztika Más beavatkozástípusokkal ellentétben ennél a módszernél a metszés az átlagosnál rövidebb és nem terjed ki a fül mögé. Bizonyos feltételek mellett, még így is megoldható a megereszkedésért felelős szövetek és a bőr kisimítása. MACS Facelift MACS Facelift Ez egy modern, kevésbé invazív, komplexitását tekintve egyszerűbb sebészeti beavatkozás. Ennél a rövidheges plasztikai eljárás a metszés kizárólag a fülkagylóig terjed ki. Minimális megterheléssel, és kis hegekkel jár, de a hatása azonnal tapasztalható. Azoknak a 40-es, 50-es éveikben járó nőknek és férfiaknak javasoljuk, akik kevés bőrfelesleggel rendelkeznek. Az eljárás a nyakat nem érinti. Arcközép-felvarrás Arcközép-felvarrás Ez az arcplasztikai megoldás az arc középső harmadára terjed ki. A módszer ideális az orr és a száj között futó ráncok kezelésére és a megereszkedett orcák tónusának visszaállítására. Előnye a rövid felépülési idő, továbbá, hogy kombinálható más arcplasztikai eljárással.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Mely tényezők befolyásolják az arc öregedését?

Az évek során bármennyit is törődünk bőrünk egészségével, veszíteni fog rugalmasságából. Akadnak olyan tényezők, amelyeket a “legügyesebb” praktikával sem tudunk befolyásolni. Ezek főként genetikai, öröklött sajátosságok, melyeknek köszönhetően az arc, bármit is teszünk, egy idő után ráncosabbá, megereszkedettebbé válik. Ezt a folyamatot gyorsíthatja az egészségtelen életmód, a rendszeres éjszakázás, az alváshiány, a stressz, de a túlzott napozás és szoláriumhasználat is. Az idő múlásával viszont a legoptimálisabb életvitel kialakítása sem képes felvenni a harcot.

Melyek az arcplasztika előnyei?

Az arcplasztika hatása évekig tart, szemben a műtét nélküli technikákkal. Az eredmény fiatalosabb, üdébb megjelenés, amely a műtétet követő gyógyulási időszak után azonnal látható. Megkönnyíti a sminkelést, lerövidíti a bőrápolási rutint. A hegek szinte láthatatlanok és fokozatosan halványodnak. A beavatkozás segítségével Ön azonnal visszanyerheti az önbizalmát és magabiztos megjelenését.

Az arcplasztika fájdalommal jár?

Összességében elmondható, hogy a gyógyulási idő fájdalommal jár, amely azonban hagyományos, gyógyszeres kezeléssel csillapítható, majd 2-3 nap után teljesen megszűnik. Az arcfelvarrás után az arc megduzzad, feszül, néhány helyen véraláfutásossá válhat, azonban ezek az enyhe tünetek általában a beavatkozást követő 1-2 héten belül megszűnnek. A varratszedést követően (kb. műtét utáni 14. nap) már vissza is térhet a munkába.

Mikor térhetek vissza az életbe?

Az arcfelvarrás után az arc megduzzad, feszül, néhány helyen véraláfutásossá válhat, azonban ezek az enyhe tünetek általában a beavatkozást követő 1-2 héten belül megszűnnek. A varratszedést követően (kb. műtét utáni 14. nap) már vissza is térhet a munkába. A műtétet követő 3-4 hétig tilos nehéz dolgokat emelni vagy sportolni.

Mely területekről kerül eltávolításra a feltöltésre szánt zsír?

Adóterületként leggyakrabban a combok belső része, az alhas, a csípő felszíne és a bricsesz jöhet számításba. Ezeken a területeken ugyanis még legvékonyabb pácienseknél is található kis zsírtöbblet. Saját sejtjeink saját szervezetünkön belül való, más területre történő átültetésének sem etikai, sem immunológiai akadálya nincs. Az eljárás onkológiai szempontból is biztonságos, az átültetett területen ne okoz kóros szöveti elváltozást. A beültetett zsírsejtek közel 80%-a tapad meg. Ismételt feltöltésre kb. 3-5 hónap után van lehetőség, azonban ez olyan területeken, mint az arc, ritkán szükséges.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr