Fenékplasztika

A nőies vonalak jelentős szimbóluma a kerek, feszes fenék. Fenekünk formáját azonban leginkább genetikai adottságok határozzák meg. A kor előrehaladtával és a gyakori súlyingadozásnak köszönhetően az is előfordulhat, hogy fenekünkön a bőr megereszkedik. Ilyen esetekben a testmozgás már nem segít abban, hogy alakunkat elképzelésünknek megfelelően formáljuk.

A fenékplasztika célja, hogy elérjük azt, amit a genetika és a természet nem adott meg számunkra, vagy visszaszerezzük, amit az idő múlása elvett tőlünk. A beavatkozással a fenék feszesebbé, formásabbá alakítható, eltüntethető a nem kívánt zsírfelesleg.

A fenékplasztika
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A fenékplasztikát megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra, a közös koncepció kialakítására. Annak érdekében, hogy minden szempontból megfelelő végeredmény szülessen, a konzultáció legalább 2, igény szerint több alkalomból áll, melyek során mindent részletesen átbeszélünk és megismertetjük Önnel az optimális eredményt hozó módszereket.

Fenékplasztikai műtét

A fenékplasztikai beavatkozást az Istenhegyi Magánklinikán végezzük, a műtét megközelítőleg 1-2 órát vesz igénybe. A műtét során a fenék megereszkedett bőr- és zsírrétegét korrigáljuk, feszessé, formailag és esztétikailag vonzóbbá alakítjuk. A fenékplasztika a választott módszertől függően történhet implantátum alkalmazásával vagy anélkül, zsírleszívással, valamint különböző plasztikai műtéttel kombinálva.

Műtét után

A műtét után Önnek mindössze 1 napot kell az Istenhegyi Magánklinikán tartózkodnia, ahol kellemes és nyugodt körülmények közt pihenhet. A beavatkozás után szóban és írásban is mindenre kiterjedő, személyre szóló tájékoztatásban részesítjük. A műtét utáni gyógyulási időszakban a kötelező kontrollvizsgálatokon felül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és szükség esetén díjmentes személyes találkozót is biztosítunk.

Fenékplasztikai
megoldások

implantátum nélkül Fenékplasztika implantátum nélkül Implantátum nélküli fenékplasztika zsírleszívással, valamint fenékfelvarrással történhet. A felesleges felrakódott zsírréteget zsírleszívással eltávolítjuk, majd a feleslegben maradt bőrréteget és a fenék vonalát a bőr korrekciójával megemeljük. Ezzel érhető el a kerekebb feszesebb fenék.  implantátummal Fenékplasztika implantátummal A fenékimplantátum alakban és méretben eltér a mellimplantátumtól, azonban szerkezetileg megegyezik azzal. A műtét során a farpofák között ejtünk bemetszést, majd az implantátum a fenék izmai közé kerül. Bizonyos esetekben az optimális forma kialakításához zsírleszívásra is szükség lehet. Fenékplasztika zsírleszívással Fenékplasztika zsírleszívással Ebben az esetben a saját zsírszövettel történő feltöltéssel alakítjuk ki a fenék kívánt formáját. A felesleges zsírréteget a fenék feletti területekről és a hasról eltávolítjuk. Az arra alkalmas zsírsejteket egy specifikus előkészületi eljárást követően speciális technikával visszatöltjük a fenékbe. A fenékplasztika és a zsírleszívás kombinációja biztosítja a kifogástalan alakformálást, mely által hatékonyan érhetjük el a kerekebb formájú, feszesebb idomokat. Kombinált műtét Kombinált műtét A tökéletes alak kialakítása érdekében a fenékplasztikai műtét combplasztikával és hasplasztikával is kombinálható. A kombinált plasztikai műtét előnye, hogy egy altatásban több beavatkozás is elvégezhető anélkül, hogy azok gyógyulási ideje összeadódna. Így Önnek nem kell hónapokat várnia a két beavatkozás között.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Kinek ajánlott a fenékplasztika?

A fenékplasztikai beavatkozást azoknak ajánljuk, akik rendszeres mozgás és egészséges életmód mellett sem tudják elérni a kívánt fenékformát, valamint azoknak, akik azonnal szeretnének látványos eredményt elérni fenekük formálásában. Az áhított idomok ma már implantátum nélkül és implantátum segítségével is hatékonyan elérhetők.

Milyen előnyökkel jár a fenékplasztika?

A fenékplasztika segítségével feneke feszesebbé, gömbölyűbbé, formásabbá alakítható, és abban az esetben is eltüntethető a nemkívánt zsírfelesleg, ha a testmozgás már nem segít. 

A beavatkozás megszünteti a fenék lógását, növeli a keménységet, segít a tökéletesen gömbölyű idomok kialakításában. A végeredmény arányosabb, formásabb test. A fenékplasztikai eljárásnak köszönhetően nem csak alakja lesz tökéletes, de önbizalmát is visszanyerheti.

Okoz-e kényelmetlenséget az implantátum?

A beavatkozás során az implantátum nem közvetlenül a fenék ülőfelületébe kerül beültetésre. Annál feljebb helyezkedik el, így a műtét után sem ülő helyzetben,  sem pedig mozgás közben nem okoz kellemetlenséget.

A fenékplasztikai beavatkozás fájdalommal jár?

A fenékplasztikai műtét 1-2 órás beavatkozás, melyet altatásban, érzéstelenítéssel végzünk. Ön ezalatt az idő alatt nem érez semmilyen fájdalmat.

Mikor térhetek vissza az életbe?

A műtét után Önnek mindössze 1 napot kell az Istenhegyi Magánklinikán tartózkodnia, ahol kellemes és nyugodt körülmények közt pihenhet. A mindennapi tevékenységekhez 2 hét után térhet vissza, a teljes gyógyulás pedig hozzávetőlegesen 1 hónapot vesz igénybe. Ezalatt az idő alatt Önnek tartózkodnia kell a fizikai munkavégzéstől. Az implantátummal történő fenékplasztikát követően a gyógyulás érdekében néhány hétig egy rugalmas kötést kell viselnie.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr