Mellnagyobbítás saját zsírral

Sok nő álmodozik mellnagyobbításról, de túl sok kétség merül fel benne. Mi ezeket tudjuk a lehető leghatékonyabb módon eloszlatni azzal, hogy a legjobb módszert ajánljuk, szakértői gondoskodással és garantált végeredménnyel.

Ha ugyanis a mellnagyobbítást saját zsírfeltöltéssel választja, akkor megtaláltuk az egyik legjobb módot arra, ha gyorsan szeretne változtatni, a leggyorsabb felépülési idővel számol és már egy hét múlva meg tudja mutatni a végeredményt a nagyvilágnak. Ez módszer a mellnagyobbítás egy természetes formája, amelynek során az emberi szervezetben megtalálható saját zsírszövetet használjuk fel.

A saját zsírfeltöltés után a mell formája, mozgása, alakja és tapintása természetes marad, miközben nem kerül semmiféle idegen anyag a szervezetbe.

Mellnyobbítás saját zsírral,
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A mellnagyobbítást megelőzően nagy hangsúlyt helyezünk a részletes, érthető tájékoztatásra, a közös koncepció megvalósítására annak érdekében, hogy minden szempontból megfelelő végeredmény szülessen. Éppen ezért nálunk a konzultáció valójában három vagy akár több alkalomból áll. A saját zsírral végzett mellnagyobbítás előtt néhány rutinvizsgálatot végzünk.

Mellnagyobbítás, műtét

A saját zsírral végzett mellnagyobbítás első lépésében zsírleszívást végzünk valamely testrészről (alakformálást végzünk azokról a területekről, ahol esetleg zsírfelesleg van) altatásban az átültetni kívánt zsírszövetek kinyeréséhez, odafigyelve azok teljes sértetlenségére. Ez a zsír nem csak zsírsejteket, hanem regeneratív sejteket is tartalmaz, amelyek a körülvevő szöveteket is frissítik. A zsírszövetet ezután speciális módszerekkel kezeljük, megtisztítjuk, majd apró cseppek formájában injekciózzuk vissza a mellekbe. Képzelje el úgy ezt a módszert, mint a szobrászatot!

Műtét után

A mellnagyobbító műtétet követően egy éjszakát mindenképp a klinikánkon kell töltenie. Másnap, a kötéscserét és a drén eltávolítását követően, mindenre kiterjedő, személyre szóló tájékoztatást kap szóban, majd írásban is. Ezt követően átveheti a zárójelentését a gyógyszerlistával, majd egyeztetjük a első kontroll időpontját. A műtét utáni gyógyulási időszakban a kötelező kontrollvizsgálatok mellett folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, szükség esetén személyesen is találkozunk. Ennek a típusú mellnagyobbító műtétnek ráadásul nincs hatása a terhességre és a szoptatásra sem.

A saját zsírral történő mellnagyobbítás 
három előnye

Heg nélküli eredmény

Nem csak az eredmény látványos a saját zsírral történő mellnagyobbítás után, de óriási előnye, hogy a beavatkozás vágás és maradandó heg nélküli. A melleket ugyanis apró mikroszúrásokon keresztül töltjük fel, a leszívott és tisztított zsírsejtekkel.

Minimális felépülési idő

A speciális eszközöknek köszönhetően a zsírleszívás olyan kímélő technikával történik, ami garantálja a gyors felépülést. Mindössze 4-6 héttel érdemes számolni, de Ön már egy hét pihenés után újra munkába állhat. A sebzárást követően felhelyezzük kötéseket, valamint megkapja a speciális melltartót.

Természetesség

A műtétet követően a mell formája, alakja, tapintása és mozgása 100%-ban természetes marad, miközben nagyobb és feszesebb lesz. Elkerüljük az esetleges asszimetria lehetőségét, ráadásul a saját zsírszövet a szervezetünk saját biológiai tulajdonságaival rendelkezik.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Mennyire biztonságos ez a beavatkozás?

A saját zsírral végzett mellnagyobbítás száz százalékban biztonságos, a műtétet vágások és szövődmények nélkül végezzük.

Előfordulhat-e valamilyen speciális szövődmény?

A helyi szövődmények érinthetik a zsírt befogadó mellett és a zsírt adó testrész is, ahol véraláfutás, duzzanat, bőrpír jelenhet meg. Ezek azonban pár nap alatt, spontán eltűnnek.

Milyen hosszú ideig tart a műtét végeredménye?

A sajátzsír-visszatöltés után nem tudjuk pontosan megmondani, kinél milyen százalékban fog megmaradni az eredmény – ez nagyban páciens- és eljárásfüggő. Az eredmény körülbelül 5-6 évig tekinthető tartósnak.

Egy- vagy több alkalmas beavatkozásról van szó?

A melleket, metszés és hegek nélkül, szúrásokon keresztül töltjük fel, a leszívott és tisztított zsírsejtekkel, egyetlen alkalommal.

Mennyi ideig tart a felépülés?

Az operáció után a teljes felépülési idő 4-6 hét, de Ön már egy hét pihenés után újra munkába állhat. Ne feledkezzen meg azonban a kompressziós melltartóról, aminek a viselése a beavatkozást követő legalább egy hónapig ajánlott.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr