Szemhéjplasztika

A Szem a lélek Tükre. Azonban ez a tükör idővel veszíthet tisztaságából, láthatóságából, amikor a szemhéj, szemöldök a gravitációnak köszönhetően megereszkedik. Ennek korrigálására alkalmazott eljárás a szemhéjplasztika, amely akár az alsó, akár a felső szemhéj esetében elvégezhető.

A szemhéjplasztika a legkisebb plasztikai beavatkozás, melynek segítségével gyorsan és hatékonyan érhetünk el látványos változást. Akár az alsó, akár a felső szemhéj esetében is elvégezhető, az eredmény minden esetben magabiztosabb, nyíltabb, üdébb tekintetet. A szemhéjplasztika nem jelent nagy fizikális megterhelést, mégis látványos, szembetűnő a változás, évekkel fiatalabb hatást érhetünk el.

A szemhéjplasztika
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A beavatkozást megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra. Annak érdekében, hogy ne csak esztétikai, hanem funkcionális szempontból is megfelelő végeredmény szülessen. A szemhéjplasztika konzultáció 2 alkalomból áll, így a lehetőségek teljes ismeretében születik meg a közös döntés.

Szemhéjplasztika

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, teljesen fájdalommentes, és mindössze 1 órát vesz igénybe. A szemhéjplasztika során a felső szemhéj feletti, valamint az alsó szemhéj alatti felesleges bőrt és zsírszövetet távolítjuk el. A műtéti területet hajszálvékony fonallal zárjuk.

A metszéseket rejtetten végezzük

Az általunk alkalmazott műtéti módszereknek az apró, finom metszést takarásban ejtjük, így a tartós eredmény mellett, a hegek alig látszanak.

Többlépéses konzultáció

A varratot vékony ragasztócsíkokkal fedjük be, a varratszedés általában a műtét utáni 5-7. napon történik. A gyógyulási időszak alatt a kötelező kontrollvizsgálatokon felül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és szükség esetén díjmentes személyes találkozót is biztosítunk.

Kombinált műtét

A szemhéjplasztikát gyakran az arcplasztika részeként végezzük. Így példul a megereszkedett nyak- és arcbőr feszesítését összhangba tudjuk hozni a szemhéjon végzett beavatkozással. 

Szemhélyplasztikai
megoldások

A szemhéjplasztika vonatkozhat külön-külön az alsó és a felső szemhéjra, azonban igény esetén a két beavatkozás akár egyszerre is elvégezhető.

Felső szemhéjplasztika

A műtét során a felső szemhéjból fájdalommentesen eltávolítjuk a felesleges bőrszövetet, melynek mennyiségről a beavatkozást megelőző konzultáción közösen döntünk. A szemhéj kisimul, feszessé válik, amely eredményeképpen frissebb és fiatalosabb külsőt kölcsönöz Önnek.

Alsó szemhéjplasztika

A beavatkozás során az alsó szempillasor alatt ejtünk egy apró, finom metszést, majd fájdalommentesen eltávolítjuk felesleges bőr. Ha szükséges (nagyon táskás szemeknél) a felesleges zsírszövetet is eltávolítjuk, így a szemkörnyék garantáltan fiatalosabb lesz, és a műtét hatására az öregedési folyamat is lelassul.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Mekkora fájdalommal jár a szemhéjplasztika?

A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel történik, így a műtét teljes fájdalommentes.

Mire kell ügyelni a szemhéjplasztika után?

A szemhéjplasztika után várhatóan a szem környéke duzhathat, elszíneződhet, azonban ezek az enyhe tünetek általában a beavatkozást követő 1-2 héten belül megszűnnek.

Milyen praktikákat érdemes használni a szemhéjplasztika után?

A műtét utáni szem körüli duzzanat, feszülés mérséklésére jeges borogatás javasolt. A szem álcázása érdekében, viseljen világos napszemüveget, ami véd a napsugárzásoktól és a szennyeződésektől is.

Mikor térhetek vissza a munkába?

A műtét után 2-3 nap múlva már újra el kezdhet dolgozni.

Mit nem szabad csinálni a műtét után?

Az arc sminkelése a műtét után 5 napig nem javasolt. A szemhéj és a szempillafestés pedig 3 hétig tilos.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr