Szemöldökemelés

A megereszkedett szemöldök miatt a szem kisebbnek, szomorúnak tűnik, a tekintet pedig zártabb, fáradt hatású. Ebben az esetben kiváló plasztika megoldás a szemöldökemelés, amely után a hatás nagyon természetes, a fiatal tekintettől pedig az egész arc megjelenése megváltozik.

A beavatkozással kiválóan tudjuk korrigálni a homlok, a felső szemhéj és a szemöldök területének megereszkedését, esetleges aszimmetriáját, továbbá kiváló módszer a homlok és a szem körül található bőr feszesítésére és ránctalanítására.

Szemöldökemelés
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A beavatkozást megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk a tervezésre és a részletes, érthető tájékoztatásra, éppen ezért nálunk egy konzultáció nem egy, hanem legalább két alkalomból áll. Az állapotfelmérés során alaposan megvizsgáljuk a homlok régiót a felső szemhéjjal együtt – különös figyelmet fordítva az izmok munkájára -, amely alapján (akár több) megoldási javaslatot teszünk. Emellett a találkozók alkalmával részletesen átbeszéljük a kezelés teljes folyamatát, és választ kap az összes felmerülő kérdésére.

A szemöldökemelés menete

A szemöldökemelés során – a közösen kiválasztott módszertől függően – fájdalammentesen apró bemetszéseket végzünk a fejbőr meghatározott pontjain, majd visszahúzzuk a bőrt. Ezáltal a homlok és a szemöldök területét feljebb húzva visszanyerjük azt a feszességet, melyet az idő és a gravitáció elvett. Ez a plasztikai eljárás gyakorlatilag azonnali és látványos eredményt ad, amely azonban a szövetek regenerálódását követően, tehát a beavatkozás után 2-3 héttel látható teljes pompájában.

Kombinált arcplasztika

A szemöldök- és homlokemelést gyakran végezzük egyszerre arc- vagy orrplasztikával kombinálva is.

A műtét utáni időszak

A szemöldökemelést követően​​ részletesen átbeszéljük, hogy mire érdemes odafigyelni az elkövetkezendő néhány hétben, valamint személyre szabott bőrápolási tippeket, hámsejtképződést elősegítő krémet, és egyéb hasznos tanácsokat is kap tőlünk. A gyógyulási időszak alatt rendszeres kontrollt biztosítunk Önnek ingyenesen, emellett bármilyen kérdés esetén bátran fordulhat hozzánk telefonon vagy emailben.

Általunk végzett kezelési módszerek

APTOS szálbehúzás

Az általunk alkalmazott modern eljárás hatékony eszköz a szemöldök azonnali megemelésére, a bőr feszesítésére és ránctalanításra. A kezelés során vékony, szövetbarát szálakkal visszaemeljük a bőrt és a bőr alatti kötőszövetet úgy, hogy eközben az arc mimikája nem változik. Az APTOS szálbehúzás segítségével műtéti beavatkozás és altatás nélkül, mindössze 20 perc alatt fiatalítható és feszesíthető az arc.

Endoszkópos homlokemelés

Ezzel az eljárással kiválóan tudjuk korrigálni a szemöldök alakját, esetleges aszimmetriáját. Az endoszkópos homlokemelés során felemeljük a haj- és a szemöldökvonalakat, majd kisimítjuk a homlokráncokat. A módszer lényege, hogy 5 apró metszést ejtünk a hajas fejbőrön, melyek egyikén egy vékony kanült vezetünk be, aminek a végén egy apró kamera van, a többi metszésen keresztül pedig fájdalommentesen elvégezzük szükséges korrekciókat.

Direkt homlok és szemöldökemelés

Ezt a módszert azoknak a páciensek ajánljuk, akik a szeretnék a szemöldökvonalukat és szemhéjukat felemelni, valamint a homlok ráncaikat kisimítani úgy, hogy közben a homlokuk magassága nem változik. A beavatkozás során a hajvonal mentén ejtünk egy metszést, majd fájdalommentesen eltávolítjuk a felesleges bőrt és az alatta lévő lágyrészek egy részét. A pontos metszésvezetésnek köszönhetően a műtéti heg észrevehetetlen.

Direkt szemöldökvonal emelése

Ezzel az emelési módszerrel a szemöldök formáját és annak aszimmetriát úgy formázzuk, korrigáljuk, hogy a homlokon semmilyen változás nem történik. A direkt szemöldökvonal emelésekor a metszést a szemöldök felső határán ejtjük és a vonal feletti bőr és lágyrész kerül eltávolításra a szemöldök teljes hosszában. Ennél a beavatkozásnál fontos, hogy Önnek kellően dús szemöldöke legyen.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

A szemöldökemelés a számomra legjobb megoldás?

Ez könnyen kiderülhet, kérjen időpontot egy plasztikai sebészeti konzultációra és állapotfelmérésre! Önnek nem kell azonnal dönteni. A személyes találkozó abban segít, hogy tiszta és egyértelmű képet kapjon lehetőségeiről. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a legtöbb páciens esetében nem csak egy jó megoldás létezik. Ezért a kezelési terv kidolgozása során egyszerre több szempontot is figyelembe veszünk, majd ezek összességéből készítünk több, különböző megoldási javaslatot, amelyeket részletesen átbeszélünk Önnel.

Mikor látható a szemöldökemelés eredménye?

A szemöldökemelés gyakorlatilag azonnali és látványos eredményt ad, amely a szövetek regenerálódását, a duzzanat eltűnését követően látható teljes pompájában, azaz a beavatkozást követő 2-3 hétben.

A szemöldökemelés kombinálható más beavatkozásokkal?

A válasz természetesen: igen. A homlok és szemöldökemelést gyakran végezzük egyszerre arc- vagy orrplasztikával kombinálva.

Mire számíthatok a beavatkozás után?

A homlok- és szemöldökemelés után előfordulhat kisebb bevérzés és duzzanat, amelyek átlagosan 10-14 nap elteltével gyógyulnak. A munkahelyre való visszatérés előtt általában néhány napos pihenő javasolt, a jelentős fizikai megterhelés pedig néhány hétig kerülendő. Tehát a beavatkozástól számított 3-4 hét elteltével térhet vissza a normál napi rutinjába.

Milyen praktikákat javasol a szemöldökemelés utáni napokra?

A gyógyulási időszak első szakaszában hűtés, jegelés javasolt, ezt követően pedig a hámsejtképződést elősegítő krém, kenőcs vagy gél használata ajánlott. A műtét után érdemes párnákkal jól alátámasztva pihenni néhány éjszakán keresztül, hiszen így ideálisabb az érintett rész vér- és nyirokkeringése. Természetesen ezekről bővebb tájékoztatást fog kapni a beavatkozást követően. Az ingyenes kontrollok során minden lényeges információt és segítséget megkap a mihamarabbi gyógyulás érdekében. Emellett telefonon és email-ben is bármikor fordulhat hozzánk.

Az Ön esetében esetében a szemöldökemelés jelentheti a megoldást?
Ez könnyen kiderülhet. Tegye meg az első lépést, és jöjjön el egy plasztika sebészeti konzultációra.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr