Combplasztika

A lábak, különösen a comb felső része sok nő számára idegesítő és kellemetlen testrész. A testmozgás és az egészséges táplálkozás mellett is megesik ugyanis, hogy a lerakódott zsír egyszerűen nem reagál semmiféle kemény testedzésre, kozmetikai kezelésre és házi praktikákra ezen a területen. Ha Ön szeretné a felső lábszárak formáját feszesebbé és vékonyabbá tenni, de edzéssel nem érte el a kívánt eredményt, mi segítünk!

A makacs zsírpárnákra tálcán nyújtjuk a legjobb megoldást: az operáció során megcélozzuk és eltüntetjük a nem kívánt zsírt a combokról, miközben megszabadítjuk a comb felső részén található gödröcskéktől is. 

A beavatkozás ideális Önnek, ha hatékony műtéti technikával, gyors és látványos eredményt szeretne elérni. A combplasztika segítségével visszaállítjuk a comb szövetállományának feszességét, ami tökéletesen karcsúbb formát eredményez.

Combplasztika
lépésről lépésre

Révész Plasztika vélemény

Többlépéses konzultáció

Különböző típusú combplasztikai beavatkozások vannak, amelyek különböző, speciális területeket képesek korrigálni. A Ön számára legmegfelelőbb combplasztikai eljárás kiválasztásához először tehát egy több lépéses konzultációra lesz szükség, ahol az Ön plasztikai sebészével és esztétikai tanácsadójával át tudják beszélni, hogy pontosan milyen típusú beavatkozást ajánlunk attól függően, hogy milyen területeket és problémákat korrigálunk az eljárással. Nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra, a közös koncepció kialakítására, ezért a plasztikai sebészeti konzultáció nálunk akár 2-3 alkalmat is jelent. A várható eredményt fotókon is megmutatjuk.

Révész Plasztika vélemény

Combplasztika, műtét

A műtétet altatásban végezzük, miközben monitorral ellenőrizzük szívverését, pulzusát, vérnyomását és vérének oxigén tartalmát. A beavatkozás akár 1-3 órát is igénybe vehet attól függően, hogy milyen típusú és mekkora korrekcióról van szó. A combplasztika műtéti metszését mindig egyénileg határozzuk meg, a vágások a lágyék -vagy a comb belső oldalán futnak, így később a hegek is szinte láthatatlanná válnak. Az operáció során az Ön plasztikai sebésze eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt a combokról. Az esetek jelentős részében zsírszívással is kiegészíthetjük a plasztikai beavatkozást.

Műtét után

A combplasztikai műtétet követően általában a páciens egy vagy kettő éjszakát tölt a klinikán, ahol teljes nyugalomban és biztonságban érezheti magát, hiszen a plasztikai sebésze, tanácsadója és professzionális személyzet lesz végig a segítségére. A műtét végén azonnal egy speciális, kompressziós, szorító nadrágot kell viselnie, amely a műtétet követő négy-hat hétben segíti a biztonságos felépülést. A varratszedésre a műtétet követően általában két hét után kerül sor.

A combplasztika
három előnye

Előnyösebb megjelenés

A combplasztikai műtétét követően Ön magabiztosabbá válhat, és visszakapja nem csak karcsú kontúrjait, hanem fiatalos önbizalmát is.

Tartós eredmény

A combplasztika változatlan testsúly mellett igen hosszú ideig tart.

Látványos végeredmény

Az operációt követően a comb bőre feszessé, karcsúbbá és fiatalossá válik, ami tartós és szép eredmény biztosít.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Milyen gyorsan térhetek vissza műtét után a mindennapi életvitelemhez?

Az első pár hét után fokozatosan térhet vissza a mindennapi mozgáshoz. A beavatkozástól függően, körülbelül hat hétig tartózkodnia kell minden megerőltető sporttól és fizikai tevékenységtől. Sőt, kettő hétig lehetőség szerint ne vezessen autót sem. A napozást és a szoláriumot is kerülnie kell ezen időszak alatt.

Láthatóak lesznek-e a műtéti hegek az operáció után?

A comb végleges formája a következő 1 hónapban alakul ki teljesen. A műtéti heg maradandó, de az idő előrehaladtával halványul, csak egy alig észrevehető vonal marad hátra. Ráadasul ezek anatómiai adottságaink miatt rejtett pozícióban helyezkednek el.

Mikor alakul ki a végleges forma?

A végleges forma körülbelül négy-hat hónap elteltével alakul ki, de már egy hónap után látványos az eredmény. A hegek végleges állapotának a kialakulása pedig az operációt követő egy év múlva történik meg.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr