Intimplasztika női

Az intim testrészek esztétikai problémái sokak számára okozhatnak kényelmetlenséget. Az elváltozások a mindennapi tevékenységek mellett a harmonikus szexuális élet kialakítása során is zavaróak lehetnek, ez pedig sokak számára együtt jár a lelki eredetű problémák kialakulásával is.

Az intimplasztika célja, hogy hatékonyan orvosolja az intim tájak genetikai okokból vagy sérülésből adódó egyenletlenségeit A beavatkozás segítségével a testi jellegű problémák mellett az elégedetlenségből fakadó lelki eredetű gondoktól is megszabadulhat.

Intimplasztika
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

Az intimplasztikai beavatkozást megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra, a közös koncepció kialakítására. Annak érdekében, hogy minden szempontból megfelelő végeredmény szülessen, a konzultáció legalább 2, igény szerint több alkalomból áll. Ezek során részletesen felmérjük az Ön állapotát és minden lehetséges módszert részletesen átbeszélünk az optimális végeredmény érdekében.

Intimplasztika, műtét

Az intimplasztikai beavatkozást az Istenhegyi Magánklinikán végezzük. A beavatkozás során a kis szeméremajak felesleges részei kerülnek eltávolításra. Kiemelten ügyelünk a megfelelő forma kialakítására, az érzékeny részek épségének megőrzésére. A kisajak kisebbítését szükséges esetekben a csikló körüli bőr korrekciójával együtt végezzük.

A korszerű eljárásoknak köszönhetően szinte minden intim terület változtatható a páciens igényeinek megfelelően. Célunk, hogy megtaláljuk a legideálisabb megoldást, amely testi és lelki panaszoktól mentes életet tesz lehetővé. Az eljárás során lehetőség van töltőanyag helyett saját zsír használatára is. Ebben az esetben a bricseszről eltávolított kis mennyiségű zsírszövetet juttatjuk a kisimítandó területre.

Műtét után

A műtét után Önnek mindössze 1 (szükség esetén 2) napot kell az Istenhegyi Magánklinikán tartózkodnia, ahol kellemes és nyugodt körülmények közt pihenhet. A teljes gyógyulási idő nagyjából 1 hét. A gyógyulási idő leteltével a heg nem látható, a szexuális életben a beavatkozás nem okoz problémát, az erogén zóna érzékenysége megmarad.

Intim plasztikai
műtéti megoldások

Hüvelyplasztika Hüvelyplasztika Szülés után vagy a kor előrehaladtával előfordul, hogy a hüvely túlságosan kitágul. A hüvelyplasztikai műtét célja a hüvely szűkítése. A műtét során a mellső és hátsó hüvelyfal süllyedésének megszüntetésével helyreállítjuk a hüvelyfal feszességét. Ezáltal növelhető a szexuális érzékenység és elkerülhetővé válnak a tág hüvellyel járó kellemetlenségek. A hüvelyplasztika segítségével a hegesen vagy rosszul gyógyult gátrepedések megszüntetésére is lehetőség nyílik. aSzeméremajak-plasztika Szeméremajak-plasztika Ha a kis szeméremajkak túlnőnek a nagyon, az nem csupán esztétikai problémát okozhat, de a mindennapi életben is kényelmetlen lehet. Akár a sportolásban, a hosszan tartó ülésben vagy a harmonikus nemi élet kialakításában is gátolhatja Önt. A szeméremajak-műtét célja, hogy a megnagyobbodott kisajkakat korrekciós műtét segítségével szimmetrikussá és megfelelő nagyságúvá tesszük. Ezáltal garantáljuk az esztétikailag és kényelmi szempontból is tökéletes eredményt. Szeméremdomb-korrekció Szeméremdomb-korrekció A szeméremdomb korrekciója az esetek többségében nagymértékű túlsúly vagy hirtelen fogyás miatt lehet szükséges. Az beavatkozás célja a szeméremdomb méretének csökkentése. A műtét az esetek többségében hasplasztikával kombináltan is elvégezhető.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Kinek ajánljuk az intimplasztikai beavatkozást?

Az initmplasztika leginkább azoknak ajánlott, akiknek problémát okoz az intim területek genetikai okokból vagy sérülésből adódó deformitása. Az intimplasztikai műtét segít megszüntetni az elváltozásokat, ezáltal elősegítve az ebből adódó fizikai és lelki kellemetlenségeket.

Az intimplasztikai műtét után nem csak a fizikai és esztétikai problémák, de az ebből adódó, lelki eredetű gondok is megszüntethetők. Pozitív irányba változhat a szexuális élet, és egyszerűbbé válnak az olyan, mindennapi dolgok, mint a tisztálkodás vagy az öltözködés.

Milyen előnyökkel jár az intimplasztika?

IIntimplasztikai beavatkozás segítségével nem csak a fizikai deformitások, de a lelki eredetű problémák is megszüntethetők. Az intim testtájak korrekciója segít az esztétikus megjelenés kialakításában, a magabiztosság helyreállításában és hozzájárul az egészséges szexuális élet, a kiegyensúlyozott párkapcsolat megteremtéséhez és annak fenntartásához.

Az intimplasztikai beavatkozás fájdalommal jár?

Az intimplasztikai műtét a beavatkozás jellegétől függően megközelítőleg 1-1,5 órát vesz igénybe. Ezalatt az idő alatt Ön a nőgyógyászaton megszokott vizsgálati pozícióban fekszik.. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, így tehát teljesen fájdalommentes.

Mikor térhetek vissz aaz életbe?

A beavatkozás után a teljes gyógyulás nagyjából 1 hetet vesz igénybe. Az műtétet követő 6 hétben a szexuális élet ellenjavalt. A gyógyulási idő leteltével a heg nem látható, a szexuális életben a beavatkozás nem okoz problémát, az erogén zóna érzékenysége megmarad.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

[contact-form-7 id="1941" title="1 kapcsolatfelvétei űrlap"]

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr