Hasplasztika

Hasunkon a bőr több esetben is megereszkedhet, például nagymértékű fogyást vagy terhességet, esetleg hormonális elváltozást követően. Ilyenkor a hirtelen térfogatváltozás után nem képes visszanyerni eredeti formáját, ami nem csak esztétikai problémákhoz, de különböző betegségek és pszichés zavarok kialakulásához is vezethet.

A kellemetlenség ilyenkor nem csak a bőrt, de a bőr alatti zsírszöveteket is érintheti. A hasplasztika éppen ezért a bőr minden rétegén -beleértve az izmot és a zsírszövetet- végzett beavatkozásokat magában foglal. Gyakran alkalmazzuk zsírleszívással kombinálva olyan helyeken, ahol erre szükség van

A cél, hogy a megszüntessük a hasfalon különböző okokból kialakult elváltozásokat és visszaállítsuk a has régi feszes és esztétikus állapotát.

Hasplasztika
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A hasplasztikai beavatkozást megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra, a közös koncepció kialakítására. Annak érdekében, hogy minden szempontból megfelelő végeredmény szülessen, a konzultáció legalább 2, igény szerint több alkalomból áll. Ezek során részletesen felmérjük az Ön állapotát és minden lehetséges módszert részletesen átbeszélünk az optimális végeredmény érdekében.

Hasplasztika, műtét

A hasplasztikai beavatkozást az Istenhegyi Magánklinikán végezzük, a műtét ideje a beavatkozás jellegétől függően 1,5-2,5 óra lehet. A műtét során a has bőrét felpreparáljuk és visszaállítjuk a has feszes állapotát. A végeredmény minden esetben feszesebb, laposabb, esztétikus has, alig észrevehető, fehérneműben is jól elrejthető műtéti hegekkel.

Műtét után

A műtét után Önnek 1 (szükség esetén 2) napot kell az Istenhegyi Magánklinikán töltenie. A beavatkozás után szóban és írásban is mindenre kiterjedő, személyre szóló tájékoztatást adunk a további teendőkről. A műtét utáni gyógyulási időszakban a kötelező kontrollvizsgálatokon felül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és szükség esetén díjmentes személyes  találkozót is biztosítunk.

Hasplasztikai
megoldások

Teljes hasplasztika Teljes hasplasztika A teljes hasplasztika segítségével a páciens nagy bőrfeleslegtől szabadulhat meg. Az eljárás során a has köldök alatti és feletti része egyaránt laposabbá tehető. A beavatkozás részeként egy vízszintes metszést ejtünk a csípőlapátok között, valamint a köldök körül. Ezután megfeszítjük az izmokat és eltávolítjuk a bőrfelesleget. Új kontúrokat alakítunk ki, majd a megfelelő helyre hozzuk a köldököt. Mini hasplasztika Mini hasplasztika A mini hasplasztika a teljes hasplasztikánál kisebb műtéti beavatkozás, így a gyógyulási ideje is rövidebb. Ennél a műtéti eljárásánál a hasizmokhoz nem nyúlunk, csupán egy apró metszést ejtünk bikinivonalban. Az azonnali eredmény látványosan lapos, feszes alhas, rövid, vékony, alig látható heggel a bikinivonal alatt. Amennyiben szükséges, a műtét során zsírleszívás is alkalmazható. Midi hasplasztika Midi hasplasztika A midi hasplasztika a mini és a teljes hasplasztikai eljárás előnyeit egyesíti. Abban az esetben alkalmazzuk, ha nem sok a bőrfelesleg, és kiemelten fontos, hogy a heg minél jobban elrejthető legyen, minél lejjebb helyezkedjen el. Kombinált hasplasztika Kombinált hasplasztika Bizonyos esetekben kombinált beavatkozás formájában akár egyszerre több plasztikai műtét is el tudunk végezni. Többek között lehetőséget biztosítunk a mell- és hasplasztika egy időben történő elvégzésére. A kombinált plasztikai műtétek előnye, hogy egy altatásban több beavatkozás is elvégezhető anélkül, hogy azok gyógyulási ideje összeadódna.

Kinek-melyik
megoldás javasolt?

Teljes hasplasztika

Jó megoldást jelent azoknak, akiknek hasizmai meggyengültek, illetve akik jelentős bőrfelesleggel rendelkeznek hasi tájékon és ettől szeretnének hatékonyan megszabadulni. Leginkább súlyosan túlsúlyos páciensek esetében alkalmazzuk, akik esetében már úgynevezett kötényhas alakult ki.

Mini hasplasztika

Azok számára javasoljuk, akiknek az évek során meglazult az alhasi bőre vagy kisebb esztétikai problémát jelentő „úszógumija” alakult ki. Abban az esetben alkalmazható, ha a hasfal állapota megfelelő, és a bőrfelesleg elsősorban az alhas területén jelentkezik. A mini hasplasztika testsúlycsökkentésre nem alkalmas.

Midi hasplasztika

Azok számára ajánljuk, akiknek fontos, hogy a műtét utáni heg minél lentebb kerüljön és minél kevésbé legyen látható. Renyhe hasfal és köldöksérv esetén egyaránt alkalmazható, de a szétvált, egyenes hasizmok korrekciójára is tökéletesen alkalmas, olyan páciensek esetében, akik a köldök feletti régióban nem rendelkeznek jelentős bőrfelesleggel.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Milyen előnyökkel jár a hasplasztika?

A hasplasztika gyorsan és hatékonyan teszi lehetővé a has régi, feszes állapotának visszaállítását különösebb fájdalom vagy megerőltetés nélkül. A végeredmény arányosabb, karcsúbb test, amelynek köszönhetően Ön visszanyerheti önbizalmát.

A hasplasztikai beavatkozás fájdalommal jár?

A hasplasztikai műtét 1,5-2,5 órás beavatkozás, melyet altatásban, érzéstelenítéssel végzünk, így a páciens nem érez fájdalmat. A gyógyulási idő azonban bizonyos fájdalommal jár, amely a hagyományos, gyógyszeres kezeléssel csillapítható, majd 2-3 nap után teljesen megszűnik

Csökkenni fog a testsúlyom a beavatkozás után?

Nem. A hasplasztika nem súlycsökkentő eljárás. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy Ön a közel ideális testsúlyt már azelőtt elérje, hogy a műtéti beavatkozás. megtörténne.

Mikor térhetek vissza az életbe?

A műtétet követően Ön már 2 héttel visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez és munkájához. A teljes gyógyulás ideje azonban megközelítőleg 6 hétre tehető. Ebben az időszakban nem szabad semmilyen megterhelő fizikai munkát végeznie.  A varratszedésre a 2.-3. héten kerül sor. A beavatkozást követően 8 hétig egy hasleszorító ruhát kell viselni. Legalább fél évig kerülnie kell a melegvízes fürdőket, a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát.

Mire kell odafigyelni a hasplasztikát követően?

A beavatkozást követően a műtéti hegeket kb. egy évig óvnia kell a fizikai hatásoktól. A tökéletes eredmény bőrfeszesítő testkezelésekkel is gyorsítható. A hegek teljesen nem fognak elmúlni, azonban egyes testkezelésekkel és krémekkel fokozatosan halványíthatók.

A gyógyulás után érdemes figyelni arra, hogy a hasi zsírtöbblet ne térhessen vissza, hiszen a hasplasztika nem garantálja, hogy soha többé nem jelennek meg felesleges kilók. A súlyfelesleg elkerülésében a rendszeres mozgás és az egészséges táplálkozás egyaránt segítenek.

Milyen vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

Az esztétikai plasztikai beavatkozás előtt a következő vizsgálatok eredményére lesz szükségünk: vérvizsgálat, EKG, mellkasi röntgen, bizonyos esetekben pedig hasi ultrahang. Ezen eredmények birtokában a műtéti beavatkozás biztonságban elvégezhető.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr