Vádliplasztika

A szép vádli a formás fenékhez vagy a szépen ívelt csípőhöz hasonlóan a női vonzerő szerves része. Előfordulhat azonban, hogy lábunk genetikai adottságainknak köszönhetően túl vékony, formátlan vagy asszimetrikus. Ezen bizonyos esetekben a folyamatos mozgás és a tornagyakorlatok sem tudnak segíteni. Az esztétikai problémák ilyenkor kellemetlenségekhez, komplexusok kialakulásához vezethetnek. A vádliplasztikai beavatkozás implantátumok segítségével szünteti meg a lábszár egyenletlenségeit. Segít abban, hogy az Ön vádlijai formás és vonzó lehessen, és szoknyát vagy rövid szárú nadrágot egyaránt büszkén viselhessen.

A vádliplasztikai beavatkozás implantátumok segítségével szünteti meg a lábszár egyenletlenségeit. Segít abban, hogy az Ön vádlijai formás és vonzó lehessen, és szoknyát vagy rövid szárú nadrágot egyaránt büszkén viselhessen.

A vádliplasztika
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A kezelést megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra. Egy teljeskörű állapotfelmérést követően, az Ön igényeinek figyelembevételével több megoldást is javaslunk. Minden esetben hagyunk időt gondolkodni, valamint több személyes találkozót is felkínálunk annak érdekében, hogy biztos legyen a döntésében, valamint hogy elképzelései maradéktalanul megvalósuljanak.

Vádliplasztikai műtét

A vádliplasztikai beavatkozást az Istenhegyi Magánklinikán végezzük. A beavatkozás implantátum alkalmazásával történik. A műtéti bemetszést a térdhajlatban ejtjük meg, így a heg később szinte láthatatlan lesz. Ezen a vágáson keresztül helyezzük be az implantátumot. A műtét megközelítőleg 1 órát vesz igénybe.

Műtét után

A műtét után Önnek mindössze 1 napot kell az Istenhegyi Magánklinikán tartózkodnia, ahol kellemes és nyugodt körülmények közt pihenhet. A beavatkozás után szóban és írásban is mindenre kiterjedő, személyre szóló tájékoztatásban részesítjük. A műtét utáni gyógyulási időszakban a kötelező kontrollvizsgálatokon felül folyamatosan tartjuk a kapcsolatot és szükség esetén díjmentes személyes találkozót is biztosítunk.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Kinek ajánlott a vádliplasztika?

A vádlipalsztikát azoknak ajánljuk, akiknek lábuk genetikai vagy egyéb okokból adódóan túlságosan vékony, vastag, egyenletlen vagy formátlan, így nem elégedettek megjelenésükkel. A plasztikai beavatkozás segít a genetikailag vékony, görbének tűnő, vagy izombénulás következtében sorvadt vádli formássá tételében, a vonzó lábak kialakításában. Ezáltal pedig segít leküzdeni az esztétikai problémákból adódó kellemetlenségeket, komplexusokat.

Milyen előnyökkel jár a vádliplasztika?

A vádliplasztika segítségével az Ön lábai formásabbá, szimmetrikusabbá, vonzóbbá alakíthatók, eltüntethető a genetikai vagy egyéb okokból adódó egyenletlenségek. A végeredmény arányosabb, formásabb test, amelynek köszönhetően Ön visszanyerheti elveszettnek hitt önbizalmát.

A vádliplasztikai beavatkozás fájdalommal jár?

A vádliplasztikai műtét 1-2 órás beavatkozás, melyet altatásban, érzéstelenítéssel végzünk, így a páciens nem érez fájdalmat.

Mikor térhetek vissza az életbe?

A beavatkozás után a vádlira szorító fásli kerül, melyet 4 héten át kell hordania. Az első két hétben kerülni kell a fizikai megterhelést, a hosszú gyaloglást, de 3 hét elteltével már a könnyű testmozgás is megengedett. A vádli végleges formája nagyjából 6 hónap alatt alakul ki.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr