Plasztikai sebészeti konzultáció

Plasztikai műtét művészi szinten
Dr. Révész Zsolt specialitása

Választás 1 000 fotóból álló sorozatból

Kapcsolatfelvételt követően egyeztetjük a konzultáció időpontját, majd e-mailben küldök egy közel ezer képből álló fotó albumot, amelyből a találkozóra készülve kiválaszthat 10 olyan végeredményt, amely tetszik Önnek, valamint 10 olyan képet, amelyek nem egyeznek az elképzeléseivel. Ez az első lépés a közös nevező, majd pedig az optimális megoldás megtalálásához.

Teljeskörű állapotfelmérés

Ezt követően a következő lépés egy teljeskörű állapotfelmérés. Fontosnak tartom kiemelni, hogy egy páciens esetében nem csak egy jó megoldás létezik. Egy nőnek például nemcsak egyetlen mellforma állhat jól. Ezért egy mellplasztikai beavatkozás amellett, hogy esztétikai, pszichés és ízlésbeli kérdés is. Így különösen lényeges, hogy a kívánt formát, méretet, a végeredményt ne csak a plasztikai sebész határozza meg, hanem mindez közös döntésen alapuljon.

Egyénre szabott koncepció

A javaslatom kialakítása során figyelembe veszem az Ön életmódját, az életstílusát, habitusát és különböző szokásait. Ezek összességéből készítek több megoldási javaslatot, amelyet részletesen átbeszélünk. Majd különböző modern és klasszikus technikákkal, módszerekkel szemléltetjük a végeredményt.

Több alkalomból álló konzultáció

Egy plasztikai beavatkozás a legtöbb esetben hosszú távra szól és így az ezzel kapcsolatos döntés is hosszabb időt, alapos átgondolást igényel. Éppen ezért egy konzultáció nem egy, hanem kettő-három találkozóból áll, amelyek alkalmával részletesen átbeszéljük megoldási javaslatokat, a műtéttel kapcsolatos összes kérdést. A több lépésből álló konzultációs folyamat célja pontosan az, hogy nyugodt szívvel és minden szükséges információ birtokában tudja meghozni a végső döntést.

A több alkalomból álló teljeskörű konzultáció díja 25.000 Ft, amely a beavatkozások árából minden esetben levonásra kerül.

25+

év tapasztalat

500+

elégedett páciens évente

1000+

órányi sikeres plasztikai műtét évente

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

[contact-form-7 id="1941" title="1 kapcsolatfelvétei űrlap"]

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr