Galéria útmutató

Kérem kattintson az emailben található linkre, amely az alábbi képernyő fotón (1. ábra) látható oldalra fogja irányítani, ahol megtalálja a mintaképeket. Figyelem, a képek olykor pikánsak és zavarba ejtők lehetnek, azonban ahhoz, hogy egyértelműen ki tudja választani az Ön számára tetsző méretet és formát, az egész testet látnia kell.

1. ábra

Ezt követően kérem válasszon ki a galériából 10 “kedvencet”, amelyek a csípőhöz és popsihoz viszonyított arány, harmónia, valamint forma szempontjából is tetszenek. Emellett jelöljön be 10 “nem ilyet akarok”, melyek bár szépek, de nem ilyet szeretne, mert túl kerekek, vagy túl laposak, vagy távol vannak egymástól.

Ezt a következő lépések alapján tudja megtenni:

I. lépés: A kiválasztott kép jobb alsó sarkába kattintson a szív ikonra. (2. ábra)

2. ábra

Az első alkalommal meg fog jelenni egy felugró ablak. Itt adja meg az email címét (3. ábra), amelyre azért van szükség, mert ez alapján fogjuk tudni beazonosítani, hogy melyik képeket választotta ki. Előnye, hogy Önnek nem kell letölteni a képeket, és bárhol, bármikor, bármilyen készüléken el tudja érni a saját válogatását.

3. ábra

2. Lépés: Ezt követően a “kedvenc” mappa automatikusan létrejön, ezért csak a “nem tetszik” kategóriát kell létrehoznia. Ehhez kattintson az oldal tetején a jobb oldalon található szívecske ikonra (4. ábra), majd a ‘Create new list’ gombra (5. ábra). Ezután nevezze el a mappát ‘Nem tetszik’ néven, és kattintson a ‘Create’ gombra (6. ábra).

4. ábra

5. ábra

6. ábra

 3. Lépés: Most már el tudja kezdeni a képek kiválasztását. A galéria képeinek jobb alsó sarkában található szívecske ikonra kattintson (7. ábra), majd felugrik egy ablak, mely segítségével eldöntheti, hogy melyik mappába szeretné tenni az adott fotót (8. ábra). Menjen végig a galéria képein és mindkét mappába helyezzen el legalább 10-10 darabot.

7. ábra

8. ábra