Botoxkezelés

A botoxkezelés – ellentétben a lézeres bőrfiatalítással, amely a bőr rugalmasságát állítja vissza – az állandóan tónusban lévő mimikai izmok mozgását szünteti meg, amelyek a ráncok kialakulásáért felelősek. Ennek eredményeként eltűnnek, kisimulnak a szemkörnyéki szarkalábak, a homlokon, az ajak mellett megjelenő, valamint szemöldökök között kialakuló „rosszallóráncok”.

A botox a természetben előforduló baktérium által termelt botulinum toxin nevű anyagot tartalmaz. A tévhitekkel ellentétben a kezelés hatására izmai nem bénulnak le, kizárólag az ingerületátvitelt szüntetjük meg, tehát az izmokra és az idegekre nem gyakorlunk semmilyen káros hatást.

A botoxkezelés gyors, biztonságos és hatékony megoldás, mely műtéti beavatkozás nélkül segít a ráncok csökkentésében vagy megszüntetésében.

A botoxkezelés
lépésről lépésre

Többlépéses konzultáció

A kezelést megelőzően nagy hangsúlyt fektetünk a részletes, érthető tájékoztatásra. Egy teljeskörű állapotfelmérést követően, az Ön igényeinek figyelembevételével több megoldást is javaslunk. Minden esetben hagyunk időt gondolkodni, valamint több személyes találkozót is felkínálunk annak érdekében, hogy biztos legyen a döntésében, valamint hogy elképzelései maradéktalanul megvalósuljanak.

Botoxkezelés

A beavatkozás során az előre meghatározott pontokon vékony injekcióstűvel megfelelő mennyiségű botoxot fecskendezünk be, ami ideiglenesen gátolja a mimikai izmok működését, melynek hatására kisimul a bőr és eltűnnek ráncok. A botoxkezelést ambulánsan végezzük, teljesen fájdalommentes, és mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

A botoxkezelés a legeredményesebb módszer a kórosan fokozott mértékű hónalji és tenyérizzadás megszüntetésére. A botox a verejtékmirigyek működésének befolyásolásával éri el a kívánt hatást. Hatása 6-8 hónapig tart, majd ismételhető.

A beavatkozás után 

A botoxkezelés eredménye hamar, már mindössze 2-5 nap elteltével láthatóvá válik, a végső hatását pedig 7-14 nap múlva éri el, amely – a páciens adottságaitól függően – 3-6 hónapig tart. Amennyiben a beavatkozást követően kontrollvizsgálat szükséges, úgy azt díjmentesen biztosítjuk Önnek.

A megfelelő időben kezdett botoxkezelés jól kiegészíti és számos esetben hosszú ideig elhalaszthatja egyes plasztikai műtétek szükségességét, mint például az arcplasztikát, homlokplasztikát, szemhéjplasztikát.

Kizárólag prémium kategóriájú
készítményekkel dolgozunk!

Vistabel® botoxkezelés

Az Allergan gyógyszerészeti és kozmetikai cég piacvezető készítményét használjuk, melyet kifejezetten esztétikai ránctalanításhoz fejlesztették ki. Nagy molekulasúlyú vivőanyagának köszönhetően még a legkisebb mimikai mozgások, arckifejezések is megmaradnak. A Vistabel botoxkezelést nők és férfiak számára egyaránt ajánljuk.

Dysport® botoxkezelés

A kis molekulasúlyú vivőanyaga miatt nagyobb területek kezelésére alkalmas. Különösen hatékony hónalji izzadás megszüntetésre, valamint a homlok és az orr területének kezelésre. A Dysport hatása szinte azonnal jelentkezik, emellett az ára jóval kedvezőbb a botoxénál.

Tovább Videó megtekintése Páciensünk a mellnagyobbító plasztikai beavatkozásról "A műtét után amikor felkeltem örömömben sírtam, hiszen egy régi álmom valósult meg...Végig nagyon kedvesek voltak velem, bármikor amikor megnyomtam nővérhívót rögtön jöttök és segítettek mindenben." Révész Plasztika vélemény Tovább Videó megtekintése Mellplastzikai műtét
páciensünk szemével
"...és akkor boldogan besétáltam a műtőbe és mielőtt elaltattak a Doktor úr biztatott, hogy minden rendben lesz, nem fog fájni. Emellett a nővérek is nagyon kedvesek és segítőkészek volt."
Tovább Videó megtekintése Révész Plasztika
a kulisszák mögött
Azoknak, akik plasztikai sebészt keresnek…Azoknak, akik szeretnék, hogy 1 perc erejéig betekintést adjunk a Révész Plasztika kulisszái mögé.

Rólunk mondták

Gyakran ismételt
kérdések

Milyen területeken alkalmazható?
  • A szemöldökök között kialakuló „rosszallóráncok”
  • A homlok vízszintes ráncai
  • Nyusziráncok az orron
  • Szarkalábak (szem körüli ráncok)
  • A száj körüli finom ráncok
  • Glabellaráncok
Kinek nem ajánljuk a botoxkezelést?

Terhesség és szoptatás alatt nem végezhető ez a beavatkozás, és abban az esetben sem, ha Ön allergiás a botoxra vagy annak valamelyik összetevőjére. Nem alkalmazunk továbbá botoxkezelést bizonyos autoimmun, izom- és idegrendszeri betegségek meglétekor, aktív bőrfertőzés, gyulladás, herpesz esetén, valamint 18 év alatt és 65 év felett.

Ki végezheti a beavatkozást?

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a botoxkezelés elvégzéséhez komoly anatómiai ismeret szükséges. A beavatkozást kizárólag szakorvos végezze, ne bízza kozmetikusra. A megfelelő szaktudás hiánya mellett a megfelelő minőségű készítmény alkalmazása is kétséges, hiszen a gyógyszeripari minőségű, prémium termékekhez kizárólag szakorvos férhet hozzá. A nem szakavatott esztétikai próbálkozók nem kívánt mellékhatásokat is okozhatnak, mint például aszimmetrikus arcformát.

Mire figyeljek a botoxkezelés előtt?

Érdemes tisztában lenni azzal a ténnyel, hogy sajnos forgalomban vannak nem törzskönyvezett, nem törvényes módon behozott és használt kínai, távol-keleti és egyéb hasonló hatású, hamisított, olcsóbb készítmények is. Ezért a botoxkezelés előtt mindenképpen tájékozódjon, kérdezzen rá a konkrét készítményre, márkára is.A műtétet követő 6 héten át speciális kompressziós melltartót kell viselni. Később ez éjjelre elhagyható. Általában az első 5 nap nehezebb, ez idő alatt sok pihenés és kíméletes életmód szükséges, mellyel kapcsolatban minden információt megadunk. A varratszedés a 3-4. héten történik.

Mi a teendő a botoxkezelés után?

A beavatkozás után néhány óráig ne feküdjön vízszintesen és kerülje a hajolgatást. Nagyon fontos az injekció beadása utáni néhány órában a kezelt terület grimasszolással történő átmozgassa, hogy a botoxot felvegyék az izmok.
A kezelést követő 2 napban tilos a kezelt terület masszírozása, dörzsölgetése, valamint napozás, szolárium és szauna használata. Továbbá nem javasolt a botoxkezelés után 5 napig bármilyen kozmetikai kezelés végzése.

Meddig tart a botox hatása?

A kezelés hatása nem végleges és visszafordíthatatlan. Hatása a páciens adottságaitól függően 3-6 hónapig tart.

Mikor érdemes elkezdeni?

Mielőtt még a ráncok igazán elmélyülnek és a bőr megtörik, javasoljuk a botoxkezelések megkezdését. Ha a 30-as évei elején kezdjük meg a kezelést, abban az esetben megtanulja helyesen használni az arcizmait. Ennek köszönhetően nem lesznek folyamatos, túl erős mozgásban az izmok, megszűnik a túlzott mimika és a felesleges ráncolás, amelynek hatására egyre ritkábban lesz szükség a beavatkozásra.

Kapcsolat

További információkért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az űrlap segítségével, vagy az alábbi elérhetőségeken.

Új mező

Cím

Budapest, Istenhegyi út 31/b, 1125

Kövessen minket a közösségi
médiában!

facebook.com/

reveszplasztika

instagram.com/

zsolt.revesz.dr