Intimplasztika

A kis és nagy szeméremajkak nagyra növése, változása problémákat okozhat a mindennapi életben. Ennek megoldására korszerű plasztikai sebészeti eljárás áll rendelkezésre.

A kis szeméremajkak deformitása okozta problémák megoldására születet meg az intim plasztika. Amikor a kis szeméremajkak túlnőnek a nagyon, nem csupán esztétikai problémát okozhat, de a mindennapi életben is kényelmetlen lehet, fájdalmat okozhat. A probléma általában abból adódik, hogy a nagyajkak fejletlenek így a kisajkak nagyobbnak tűnnek túllógnak a szeméremnyíláson.
Ez nem csupán esztétikai probléma, de lelkileg is gondot okozhat, illetve a párkapcsolatban, a harmonikus nemi élet kialakításában is nehézséget jelenthet a lelki belső konfliktusok miatt.

A kisajak plasztikával a probléma kezelhető és megoldódik, mely után a problémák megszűnnek a testi elégedetlenségből fakadó lelki eredetűek is.

Az intimplasztika menete

Konzultáció: Legalább két konzultáció javasolt. Az első konzultáció magába foglalja a páciens kívánságainak, igényeinek megismerését, gondos, alapos vizsgálatot, a plasztikai lehetőségek megbeszélését. A két konzultáció között a páciensnek van ideje átgondolni lehetőségeit, „aludni rá”. A második konzultáción már a lehetőségek ismeretében születik meg a közös döntés, a kívánt cél elérése érdekében.
A műtét időtartama:
Kórházban tartózkodás:
Gyógyulás:
Kontrollok: igény szerint, szükség szerint. A kontrollok minden esetben DÍJMENTESEK.

 

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz