Fenékplasztika

A nőies vonalak másik jelentős szimbóluma a fenék. Ki ne vágyna feszes kerek popsira. A plasztikai sebészet folyamatos fejlődésének köszönhetően, amit a genetika és a természet nem adott meg most implantátum nélkül vagy implantátum segítségével megoldható.

Fenékplasztika implantátum nélkül:
Implantátum nélküli fenékplasztika zsírleszívással, valamint fenékfelvarrással történhet. A felesleges felrakódott zsírréteget zsírleszívással eltávolítjuk. Majd a feleslegben maradt bőrréteget és a fenék vonalát a bőr korrekciójával megemeljük, ezzel érhető el a kerekebb feszesebb fenék.

Fenékplasztika implantátummal:
A fenék, implantátum segítségével történő korrekciója, viszonylag új de egyre inkább népszerű eljárásnak számít a plasztikai sebészetben.
A feszes kerek fenék minden nő számára nőiességet jelenti. Tornával, testmozgással, bizonyos mértékben alakítható a fenék formája, azonban a test által szabott bizonyos korlátok adottak. Ilyenkor nyílik lehetőség fenékimplantátum behelyezésére, amely szerkezetileg megegyezik a mellimplantátummal, természetesen más alakban és méretben. A fenékplasztikát követően egy rugalmas kötést kell viselni néhány hétig.

A fenékplasztika menete:

Konzultáció: Legalább két konzultáció javasolt. Az első konzultáció magába foglalja a páciens kívánságainak, igényeinek megismerését, gondos, alapos vizsgálatot, a plasztikai lehetőségek megbeszélését. A két konzultáció között a páciensnek van ideje átgondolni lehetőségeit, „aludni rá”. A második konzultáción már a lehetőségek ismeretében születik meg a közös döntés, a kívánt cél elérése érdekében.
A műtét időtartama: 1-2 óra
Kórházban tartózkodás: 1 nap
Gyógyulás: 2 hét után mindennapi tevékenység már végezhető.A varratszedés általában a 2. héten történik, a fizikai munkától 1 hónapig kell tartózkodni
Kontrollok: igény szerint, szükség szerint. A kontrollok minden esetben DÍJMENTESEK.

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz