Fenékplasztika

A nőies vonalak másik jelentős szimbóluma a fenék. A plasztikai sebészet folyamatos fejlődésének köszönhetően, amit a genetika és a természet nem adott meg most implantátum nélkül vagy implantátum segítségével megoldható.

Bővebben...

Hasplasztika

A plasztikai sebészetben a hasplasztika is olyan terület, amely mindkét nemet egyaránt gyakran érintheti. Fogyás, terhesség következtében a megmaradt bőrfelesleg eltávolítása a hasról az egyetlen megoldás a problémára, melyet esetenként zsírleszívással kombinálva alkalmazunk gyakori eljárásnak számít.

Bővebben...

Intimplasztika

A kis és nagy szeméremajkak túl nagyra növése, változása, megereszkedése problémákat okozhat a mindennapi életben. Ennek megoldására, korszerű plasztikai sebészeti eljárás áll rendelkezésre.

Bővebben...

Vádliplasztika

A vádli a láb formájának kulcsfontosságú része. Asszimetriája, deformitása vagy nem megfelelő nagysága úgynevezett „pipaszár” láb, kellemetlenségeket, komplexusokat okozhat. A formás nőies láb eléréséért ilyenkor plasztikai sebész segítségét kell kérni.

Zsírleszívás

Legtöbbünknek életünk során gondja akadhat felesleges, lerakódott zsírréteggel. Szerencsésebb esetben a zsírréteget sporttal, diétával el tudjuk távolítani. Azonban vannak olyan esetek, amikor a sport és a diéta segítségével nem érjük el a kívánt célt. Ilyenkor lép színre a plasztikai sebész és a zsírleszívás, mely segítségével a bőr alól, távolítjuk el a nem kívánt zsírszövetet.

Bővebben...

Alkategóriák

  • Mellplasztika

    A mell egyike a nőiességet leginkább szimbolizáló testrészeknek. A plasztikai sebészet számos lehetőséget kínál a vágyott cél eléréséhez. Alkalmazott eljárások a mellnagyobbítás, és a mellfelvarrás. Szülés előtt is nyugodtan végezhető implantáció, mely sem a terhességet, sem a szoptatást nem zavarja. A mellplasztikai eljárásoknak köszönhetően az önbizalom növekedésével új lehetőségek nyílnak meg a mindennapi életben. (nagyobbítás, kisebbítés, felvarás)

     

  • Kombinált műtét

    Több műtét egyszerre, egy gyógyulási idő alatt. A kombinált mütét mindig személyre szabott, kinél mi a problémás terület.

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz