Ránc és Ajakfeltöltés

 A sima hibátlan arcbőr és a telt ajkak, szépséget, harmóniát sugároznak. Ennek elérése vékony tű segítségével történik, mellyel olyan anyag juttatható a bőr alá, amely a bőrt simává, az ajkat teltté, feszessé varázsolja.
Az arc az első benyomást alapvetően meghatározza. Azonban az idő vas foga még a legjobban odafigyelő emberen is rajtahagyja nyomát és ráncok formájában kiül az arcon. A túl sok napozás, szoláriumozás, a helytelen életmód, mind-mind nyomukat hagyják a bőrön. Amikor pedig már megjelennek azok a bizonyos mélyebb ráncok még a legkiválóbb kozmetikumok és házi praktikák sem segítenek.
Azonban a plasztikai sebészetnek köszönhetően az arcon megjelenő ráncok eltüntetésére a ráncfeltöltés az egyik kínálkozó megoldás.
A mélyebb ráncok eltüntetésére olyan anyag kerül egy vékony tű segítségével a bőr alá, ami feltölti a ráncot, azonnali és látványos eredményt produkálva. A ránc eltűnik és a bőr újra kisimult és fiatalos lesz.
Az ajakfeltöltés is ugyanezen az anyag segítségével történik.
A telt ajkak a nőiességet szimbolizálják. A természet által adott vékony, keskeny ajkakat a plasztikai sebészet már kezelni tudja, "ideálisabb" megjelenést teremtve.
Az ajakba vékony tű segítségével fecskendezzük azt az anyagot, amelynek segítségével az ajkak teltek üdébbek lesznek. Ahogy az ajkak telté válnak, színük is élettel telibbé válik.

A ránc és ajakfeltöltés menete:

Konzultáció: Legalább két konzultáció javasolt. Az első konzultáció magába foglalja a páciens kívánságainak, igényeinek megismerését, gondos, alapos vizsgálatot, a plasztikai lehetőségek megbeszélését. A két konzultáció között a páciensnek van ideje átgondolni lehetőségeit, „aludni rá". A második konzultáción már a lehetőségek ismeretében születik meg a közös döntés, a kívánt cél elérése érdekében.
A műtét időtartama:
Kórházban tartózkodás:
Gyógyulás:
Kontrollok: igény szerint, szükség szerint. A kontrollok minden esetben DÍJMENTESEK.

 

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz