Botox kezelés

 

Az életkor előrehaladtával a bőr veszít feszességéből, rugalmasságából. Megjelennek az apróbb mimikai ráncok a szem környékén, a homlokon, a nyakon, a szájzugban. Ezek azok a területek amelyeken az élet a leginkább otthagyja lenyomatát. Sajnos a mimikai ráncok gyakran megváltoztatják az arc jellegét, karakterisztikáját. A korábban még lágy vonások durvának, szigorúnak tűnhetnek.
A botox kezelés egyszerűen, gyorsan, műtét nélkül minimális kellemetlenséggel járó eljárás. Egy a természetben előforduló baktérium által termelt botulinum toxin nevű anyagot tartalmaz melynek hatására a ráncok kisimulnak, eltűnnek.

Az eljárás során a kívánt területre egy nagyon vékony tűvel fecskendezzük be az anyagot, ami ideiglenesen a mimikai izmok működését gátolja, ennek hatására a ráncos bőr egy rövid időn belül (néhány nap) kisimul, eltűnnek az apróbb mimikai ráncok, melyek megjelentek akár a homlok és a szemzug környékén. A kis izmokba fecskendezzük be a botoxot melynek hatására az ott megjelenő ráncok kisimulnak. Az arc újra fiatalosabb lesz és kisimul.

A botox kezelés hatása általában 3-6 hónapig tart.

A botox nem kizárólag a ráncok kisimítására szolgál, hanem egy másik hatékonyan alkalmazható funkciója az izzadás csökkentése is. A botox a verejtékmirigyek működésének befolyásolásával éri el a kívánt hatást.

A Botox kezelés menete:

Konzultáció: Legalább két konzultáció javasolt. Az első konzultáció magába foglalja a páciens kívánságainak, igényeinek megismerését, gondos, alapos vizsgálatot, a plasztikai lehetőségek megbeszélését. A két konzultáció között a páciensnek van ideje átgondolni lehetőségeit, „aludni rá”. A második konzultáción már a lehetőségek ismeretében születik meg a közös döntés, a kívánt cél elérése érdekében.
A beavatkozás időtartama:
Kórházban tartózkodás: Nem szükséges
Gyógyulás: Azonnal
Kontrollok: igény szerint, szükség szerint. A kontrollok minden esetben DÍJMENTESEK.

 

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz