Arcplasztika

Az arc, testünk azon része mely alapvetően meghatározza azt, amit a külvilág felé sugárzunk. Az évek során bármennyit is törődünk bőrünk rugalmasan, feszesen tartásával, hiába alkalmazunk kozmetikai trükköket, nagymamáinktól ellesett praktikákat, vannak olyan tényezők, amelyeket a legügyesebb praktikával sem tudunk befolyásolni.

A genetikai, öröklött sajátosságoknak köszönhetően az arc egy idő után ráncosabbá, megereszkedettebbé válik. A genetikai tényezőkön túl fontos az életmódot említeni, mint másik sarkallatos pontként az arc jellemzőit leginkább befolyásoló tényezők közül. A rendszeres éjszakai élet, az alváshiány, az éjszakákig tartó munka, a hajnalig tartó szórakozás, az egészségtelen életmód, dohányzás, a stressz mind mind arcunkon hagyják nyomukat.

Az arc bőre a természetnek köszönhetően mobilis, jól alakítható. Arcplasztika esetében a bőr alatti szövetet visszaemeljük a helyére. Az úgynevezett „arctojás” megformálása, helyreállítása teszi lehetővé, hogy az arcplasztika által a bőr kisimul, újra telt lesz.
Az arcplasztika során olyan metszést ejtünk a hajas fejbőr vonalában, a halántéktól kiindulva, ami a fül előtt elhalad majd láthatatlanul, a haj általi biztonságot nyújtó takarásba burkolózik. A metszés mentén az arc bőrét visszahúzzuk, aminek köszönhetően a ráncok kisimulnak.

Az arcplasztika nálnunk:

Konzultáció: Általában legalább két konzultációt javasolok. Az első konzultáció során a célom, hogy megismerjem a páciens kívánságait, igényeit, fontosnak tartom a  gondos, alapos vizsgálatot. Ezt követően részletesen tájékoztatom, milyen plasztikai lehetőségeket tudunk javasolni. A két konzultáció között a páciensnek van ideje átgondolni lehetőségeit „aludni rá”. A második konzultáción már a lehetőségek ismeretében születik meg a közös döntés, a kívánt cél elérése érdekében.
A műtét időtartama: 2-3 óra
Kórházban tartózkodás: Általában 1 éjszaka
Gyógyulás: A mindennapi tevékenységet 3-5 nap múlva lehet folytatni, munkába 1-2 hét után lehet állni

Kontrollok: igény és szükség szerint. A kontrollok minden esetben DIJMENTESEK.

A Révész Plasztikán lehetőség van töltőanyag helyett saját zsírt használni!

Az eljárásról bővebben...

 

 

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz