Arcplasztika - műtét nélkül

Különböző Lift szálak segítségével, műtét nélkül végezhető úgynevezett (Lunch Time Surgery) Ebédidejű beavatkozás, mely azt jelenti, hogy az eljárás olyan kevés időt vesz igénybe, akár egy ebédidő keretében is elvégezhető. 

Bővebben...

Botox kezelés

Amikor az arcon egyre több mimikai ránc jelenik meg, melyek az arc karakterisztikáját alapvetően megváltoztatják, segítségként jöhet szóba a botox kezelés, mely műtét nélkül alkalmazható azonnali eredménnyel járó plasztikai eljárás. Alkalmazása többrétű izzadás csökkentésére is használható.

Bővebben...

Ránc és Ajakfeltöltés

A sima hibátlan arcbőr és a telt ajkak, szépséget, harmóniát sugároznak. Ennek elérése vékony tű segítségével történik, mellyel olyan anyag juttatható a bőr alá, amely a bőrt simává, az ajkat teltté, feszessé varázsolja.

Bővebben...

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz