Mellplasztika - Mellnagyobbítás

 

A mell implantátum burkolata szilikon. A belső tartalmat tekintve megkülönböztethetünk, szilikonnal és fiziológiás sóoldattal töltött implantátumokat. A fiziológiás sóoldattal töltött implantátumok tapintása valamivel keményebb, „vízzel töltött lufihoz hasonló”. A szilikonnal töltötteké sokkal inkább a természet által megalkotott mell tapintásának felel meg. A mellimplantátumok formájukat tekintve sem egyformák. Megkülönböztethetünk csepp formájú implantátumokat (körte formájú), kerek (alma formájú) implantátumokat alacsony és magas profillal.
A páciens számára illő, ideális forma és méret eldöntése a konzultáció során közös folyamat, melyben az orvos tanácsot ad a páciensnek ismerve a páciens teste nyújtotta lehetőségeket. Figyelembe kell venni a testmagasságot, a testarányokat, a bőr állapotát, rugalmasságát, a meglévő mirigyállományt, a mellkas szélességét, csípőt, popsit. A döntés persze sohasem egyszerű, de léteznek úgynevezett próbaimplantátumok melyek segítségével könnyebbé válhat meghatározni és összhangba hozni a vágyott és megvalósítható mellnagyobbító műtétet.

Műtéti eljárások közül 3 típusú mellnagyobbító módszer létezik:
• mirigyállomány alatt elhelyezett implantátum
• izom alatt elhelyezett implantátum – nem használatos
• félig izom alatt elhelyezett implantátum – Dual Plane

Gyakran és természetes módon felmerülő örökös kérdés, vajon okoznak-e bárminemű egészségkárosodást az implantátumok?
A válasz természetesen az, hogy a klinikánkon alkalmazott implantátumok nem okoznak semmilyen egészségkárosodást. Modern és rendkívül fejlett technikának köszönhetően az általunk alkalmazott implantátumok megbízhatósága százszázalékos. Az implantátum beültetése nem befolyásolja sem a gyermekvállalást sem pedig a szoptatást.
A mellnagyobbítás műtét menete többféle lehet. Behatolás történhet egyrészt a mell alatti redőből, a bimbón keresztül, a hónaljból, valamint a bimbó udvar széléből. Ezek a bemetszések észrevétlenül maradandó nyom nélkül gyógyulnak.

Mellnagyobbítás a Révész Plasztikán

Mellnagyobbítás menete

Konzultáció: Legalább két konzultáció javasolt. Az első konzultáció magába foglalja a páciens kívánságainak, igényeinek megismerését, gondos, alapos vizsgálatot, a plasztikai lehetőségek megbeszélését. A két konzultáció között a páciensnek van ideje átgondolni lehetőségeit, „aludni rá”. A második konzultáción már a lehetőségek ismeretében születik meg a közös döntés, a kívánt cél elérése érdekében.
A konzultációra kérjük készüljön fel
- Testhez simuló ruha, mely kiadja az alakot ( a testarányok feltérképezése érdekében)
- Sportmelltartó, bikinifelső
-10 képet hozzon magával az ön által tetszetősnek tartott mellről, mellformáról, 10 képet az önnnek nem tetsző mellekről.
Ezek segítségével, könnyebben, gördülékenyebben , eredményesebben találhatjuk meg azt az ideális implantátumot, amely önnek a leginkább megfelel.
A műtét időtartama: 1-1 1/2 óra
Kórházban tartózkodás: 1 éjszaka
Gyógyulás: 6 hétig rugalmas pólya, és sportmelltartó viselése. A varratszedés általában a 14. héten történik.
Kontrollok: igény szerint, szükség szerint. A kontrollok minden esetben DÍJMENTESEK.

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz