Mellplasztika

 

A mell egyike a nőiességet leginkább szimbolizáló testrészeknek. A plasztikai sebészet számos lehetőséget kínál a vágyott cél eléréséhez. Alkalmazott eljárások a mellnagyobbítás és a mellfelvarrás. Szülés előtt is nyugodtan végezhető implantáció, mely sem a terhességet, sem a szoptatást nem zavarja. A mellplasztikai eljárásoknak köszönhetően az önbizalom növekedésével új lehetőségek nyílnak meg a mindennapi életben. (nagyobbítás, kisebbítés, felvarrás)

 

Mellplasztika - Mellfelvarrás

Genetikai tényezők, a gravitáció, a szülés, és a szoptatás mind  szerepet játszanak a mell alakjának, (a mell) feszességének megváltozásában. A mell bőre veszít rugalmasságából, hormonváltozások hatására a mell mirigyállománya csökken, ez eredményezi azt, hogy a mell megereszkedik.

Bővebben...

Mellplasztika - Mellkisebbítés

A túl nagyméretű mell nemcsak esztétikai problémát jelenthet, de gerincproblémák mellett a mindennapi életben is gondot okozhat. Nehézkesebb a sportolás, és néhány hétköznapi tevékenység is.

Bővebben...

Mellplasztika - Mellnagyobbítás

Talán a legismertebb a mellműtétek közül a mellnagyobbítás. A mell mérete, és formája egy bizonyos életkorra kialakul, tovább már nem nő. A pubertáskor lezajlását követően lehet a mellnagyobbítást elvégezni, hiszen ekkorra éri el végső formáját a mell.

Bővebben...

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz