Endoszkópos szemöldökplasztika heg nélkül

A szemöldökvonal meghatározza a tekintetet. Tág nyílt tekintetet eredményez a cicás fiatalos szemöldökvonal. Nem véletlen ezért az sem, hogy a nők igyekeznek magasra húzott szépen ívelt szemöldököt rajzolni maguknak. A barátságos fiatalos tekintetet biztosít.

Amikor a szemöldök vonala megereszkedik, ezt a problémát gyakran nem a szemhéjplasztika, hanem a szemöldökplasztika oldja meg, amikor a szemöldököt visszaemeljük az eredeti helyére.

Az endoszkópos szemöldökplasztika nálunk:

Konzultáció: A műtétet megelőzően  két konzultációt biztosítunk pácienseinknek. Az első konzultáció során megismerjük a páciens problémáját, elvárásait, és egy alapos vizsgálatot tartunk. Az információk birtokában  felvázoljuk a plasztikai lehetőségeket a várható eredményeket.

A második konzultációt egy hét gondolkodási idő után javasoljuk A két konzultáció között a páciensnek van ideje átgondolni a felvázolt lehetőségeket. A második konzultáción már a lehetőségek ismeretében születik meg a közös döntés, a kívánt cél elérése érdekében.
 

A műtét időtartama: 1 óra
Kórházban tartózkodás: nem szükséges
Gyógyulás: Akár azonnali lehet. A szemkörnyék védelme aérdekében a fényvédelem fontos, a legcélszerűbb a napszemüveg alkalmazása a beavatkozást követő 1-2 hétben.
Kontrollok: igény szerint, szükség szerint. A kontrollok minden esetben DÍJMENTESEK.

 

 

 

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz