Arcplasztika

Az arc bőre a kor előrehaladtával megereszkedik, veszít rugalmasságából. Amikor már a különböző krémek és egyéb kozmetikai praktikák nem segítenek, akkor lehet a plasztikai sebészhez fordulni. Az arcplasztika után a fiatalodás Garantált.

Bővebben...

Endoszkópos szemöldökplasztika heg nélkül

A szemöldökvonal meghatározza a tekintetet. Amikor a szemöldök vonala megereszkedik, a problémát gyakran nem a szemhéjplasztika, hanem a szemöldökplasztika oldja meg, amikor is a szemöldököt visszaemeljük az eredeti helyére.

Bővebben...

Fülplasztika

Az elálló fül már egészen kis korban problémákat okozhat. A fülplasztika teljes mértékbe rutin beavatkozásnak számít, amikor is a fülkagyló porcán változtatunk a kívánt eredmény elérése érdekében.

Bővebben...

Orrplasztika

Az orr egyike arcunk legjellegzetesebb részének, karakterét alapvetően meghatározza. Éppen ezért apróbb változtatás is sokat módosíthat az arcon. Az orr porcos részének alakításával illetve az orrcsont változtatásával érhető el, az előre megtervezett páciens által kívánt eredmény.

Bővebben...

Szemhéjplasztika

 

A Szem a lélek Tükre. Azonban ez a tükör idővel veszíthet tisztaságából, láthatóságából, amikor a szemhéj, szemöldök a gravitációnak köszönhetően megereszkedik. Ennek korrigálására alkalmazott eljárás a szemhéjplasztika, amely akár az alsó, akár a felső szemhéj esetében elvégezhető.

Bővebben...

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz