Esztétikai Beavatkozások

 

 

Klinikánk több mint évtizedes tapasztalattal végez plasztikai sebészeti beavatkozásokat. Modern társadalmunkban egyre fontosabb szerepet kap a mindennapi életben is a jó megjelenés.
A Révész plasztika munkatársai segítenek abban, hogy minden egyes paciensünk megtalálja a testi, lelki egyensúlyt, amelyhez az út néha egy plasztikai beavatkozás. Segítünk, hogy a testi és lelki összhang elérésével sikeresebb kiegyensúlyozottabb, önmagával elégedett, önbizalommal teli életet élhessen.

 

 

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz