Révész Plasztika - plasztikai sebészet

A plasztikai sebészet folyamatosan és a leggyorsabban fejlődő szakterülete az orvostudománynak. Klinikánkon garantáljuk a legkorszerűbb és leghatékonyabb eljárásokat. Korszerű eszközökkel, a legmodernebb technikákkal személyre szabott műtéteket végzünk.

A Révész Plasztika csapata

A Révész Plasztika munkatársai kiemelkedően magas színvonalon dolgozó szakemberek. Munkatársaink mindig a tökéletességre törekednek munkájuk, a plasztikai sebészet valamennyi területén. A plasztikai sebészet nem csupán orvosi terület, hanem egy olyan szakterülete az orvostudománynak ahol a páciens személyiségét, elvárásait, kívánságait is alaposan meg kell ismerni a tökéletes végső eredmény eléréséért.

Hitvallásunk szerint a tökéletesség az ember lényének egészében rejlik, ezért igyekszünk pácienseinkkel olyan kapcsolatot kialakítani, hogy a bizalomnak köszönhetően a végső eredmény mindkét fél számára elégedettséget jelentsen.

 

 

Dr. Révész Zsolt

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem tanulmányaimat, itt kaptam meg 1986-ban Általános Orvosi diplomámat. 1991-ben sebészetből, 1995-ben plasztikai sebészetből, majd 1999-ben Klinikai onkológiából szereztem szakvizsgát. Az egyetemen már elég korán körvonalazódott bennem, hogy a plasztikai sebészet iránt érdeklődöm komolyabban.Testünk, az emberi szervezet csodálatos. Mindig megújuló, változásra, regenerálódásra és hatalmas csodákra képes. A tudomány és a technika fejlődése adta nekünk, orvosoknak a kezünkbe a tudást és a lehetőséget, hogy a testen alakíthassunk, változtathassunk.

Szakmai, Tudományos Önéletrajz